Φρικτές αποκαλύψεις-«Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε να επικοινωνήσει με την 12χρονη»

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο ο οποίος ήταν και αυτός που εξέδιδε το κορίτσι, με τον θείο της ανήλικης να καταγγέλλει ότι ανάμεσα σε αυτούς που προσέγγισαν τον μαστροπό ήταν και ένα παντρεμένο ζευγάρι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ομολόγησαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, βάσει όσων έχει πει το κορίτσι στους συγγενείς της, ότι ο 53χρονος την απείλησε με όπλο να μην μιλήσει λέγοντας της «θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε».

«Εμένα δεν με πιάνει κανένας και να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται επίσης να είπε ο 53χρονος στην κοπέλα όπως μετέφερε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η ανήλικη ανιψιά του εκτός από το κανονικό της προφίλ στο Facebook εμφανιζόταν και σε ένα άλλο σαν παιδί ηλικίας 16-17 ετών με φίλτρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που επικοινωνούσαν με την 12χρονη της έλεγαν «"πότε θα έρθεις μωρό μου", "αγάπη μου κάνεις καλό σεξ;" ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα». «Και μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger ακούω μια γυναίκα. Λέει "έλα κορίτσι μου" και μόλις άκουσαν εμένα το έκλεισαν».

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, τέλος, ότι ο Ηλίας Μίχος έλεγε στο κορίτσι «θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σας δίνω πράγματα από το μαγαζί, πήγαινε να μιλήσεις σε έναν κύριο δεν θα σου κάνει τίποτα θα σου δώσει χρήματα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Χειροπέδες στην πρώην σύζυγο και τέσσερα άτομα για την δολοφονία του καθηγητή στην Αγ. Παρασκευή
Τραγωδία στη Χαλκιδική-Αγοράκι 13 μηνών πνίγηκε από το φαγητό του
Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού-Εντοπίστηκαν μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητό σε κελιά
«Τρώει τη πρώτη μαχαίρια, τρώει τη δεύτερη και τον είδα να πηδά πάνω της κα να συνεχίζει να τη μαχαιρώνει»
Θέμα στον ισπανικό Τύπο η Μουρτζούκου-«Serial killer μωρών, έπαιζε πνίγοντας την αδελφή της»
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Μεταναστευτικό και ενεργειακά στο επίκεντρο των συναντήσεων Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
Επαρχιακός δρόμος στην Ελλάδα «πλημμύρισε» με δεκάδες κιλά νωπό κοτόπουλο
Ένοχος ιδιοκτήτης ιστοσελίδας που επιχείρησε να εκβιάσει πρώην Υφυπουργό στην Ελλάδα
Μοιραίο το ταξίδι στην Ελλάδα για Αμερικανίδα-Έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε φαράγγι