«Απόβρασμα Ζελένσκι σε προειδοποιήσαμε... Τρέχα τώρα»

Χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο πεζοδρομίου ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, δήλωσε ότι είναι πλέον απόλυτα ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία. 

Ειδική επιχείρηση, εννοεί το μπαράζ των ρωσικών επιθέσεων με πυραύλους Κρουζ σε μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, μεταξύ αυτών και το Κίεβο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Νέα τροπή στον πόλεμο στην Ουκρανία-Εμπλοκή Λευκορωσίας και αντίποινα

«Τρέξε απόβρασμα Ζελένσκι»

«Τώρα είμαι εκατό τοις εκατό ικανοποιημένος με τον τρόπο διεξαγωγής της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram τη Δευτέρα, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.

«Σε προειδοποιήσαμε, Ζελένσκι, ότι η Ρωσία δεν έχει ξεκινήσει πραγματικά ακόμη. Σταμάτα να παραπονιέσαι σαν απόβρασμα. Καλύτερα να φύγεις μακριά, πριν σε χτυπήσουν. Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε χωρίς να κοιτάξεις πίσω στη Δύση», πρόσθεσε ο Καντίροφ.

 Έχει πει στον Πούτιν να ρίξει και πυρηνικά

Θυμίζουμε ότι ο Τσετσένος ηγέτης είχε καλέσει τον Ρώσο πρόεδρο να πατήσει το «κουμπί» και να ρίξει πυρηνικά.

Σύμφωνα με το AFP, ο Πούτιν του απένειμε τον βαθμό του υποστράτηγου. Την ίδια στιγμή, διακινούνται φήμες ότι o Καντίροφ διεκδικεί τη θέση του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας που αυτή τη στιγμή κατέχει ο Σεργκέι Σοϊγκού.

Ο 46χρονος Τσετσένος ηγέτης δήλωσε ότι πρόκειται για «τεράστια τιμή» για τον ίδιο.

Ο Καντίροφ, πρώην πολέμαρχος που κυβερνά την Τσετσενία με εκτεταμένες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε ότι ο Πούτιν τον είχε «προσωπικά» ενημερώσει για την απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας στο Κίεβο διασχίζει τη γέφυρα την ώρα που χτυπιέται από πύραυλο

Δειτε Επισης

Η Ρωσία κατέσχεσε ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο στη Βαλτική Θάλασσα
ΒΙΝΤΕΟ: Η χειραψία κυριαρχίας Ερντογάν με Μακρόν-Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ταπείνωση του Γάλλου προέδρου
Προειδοποίηση Κιέβου για εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από Ρωσία-Κάνει λόγο για εκφοβισμό
Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινήθηκε το πλοίο που χτύπησε στη γέφυρα του Μπρούκλιν (vids)
Βανς και Ζελένσκι συζήτησαν στη Ρώμη την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»