Τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό της 87χρονης-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 87χρονης γυναίκας, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης μεταφέρθηκε νεκρή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή της 87χρονης-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους Ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου και ο θάνατος της άτυχης 87χρονης επήλθε από συμπίεση λαιμού υπό βρόχο.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον θάνατο της 87χρονης, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Παράλληλα, λήφθηκαν καταθέσεις από τις αδελφές της 87χρονης, με τις Αρχές να διερευνούν τους ισχυρισμούς τους. ​

Σημειώνεται πως, μετά από αυτοψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, στο λαιμό του θύματος εντοπίστηκαν κάποια σημάδια, τα οποία ήγειραν από την πρώτη στιγμή υποψίες. 

Υπενθυμίζεται πως, η 87χρονη γυναίκα, φιλοξενείτο στην οικία των δυο αδελφών της, στο Άγιο Δομέτιο, επίσης ηλικιωμένων και κάποια στιγμή, το μεσημέρι της Πέμπτης, έχασε τις αισθήσεις της. ​

Ακολούθως, στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 87χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρή 87χρονη στον Άγιο Δομέτιο-Σημάδια στον λαιμό ήγειραν υποψίες (pics)

Δειτε Επισης

Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Εν αναμονή των αντιποίνων του Ιράν στις ΗΠΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Τραμπ
Σκέψεις για δημιουργία ιστοσελίδας που θα συγκεντρώνει όλο τον δημόσιο τομέα και ενισχύει τη «Διαφάνεια»
Αισιοδοξία για φρένο στην άνοδο τιμών στα καύσιμα λόγω πολέμου, αλλά έρχεται αύξηση έξι σεντ από πράσινη φορολογία
Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ