ΒΙΝΤΕΟ: Με χειροκρότημα και μπαλόνια το τελευταίο αντίο στον μικρό Λάμπρο

Με χειροκρότημα και μπαλόνια οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο μικρός Λάμπρος Καλλένος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, με το θάνατό του να σκορπά απέραντη θλίψη σε ολόκληρη την Κύπρο.

Ο 11χρονος μαχητής, έδινε ένα σκληρό αγώνα με την σπάνια ασθένεια, Kaposi Lymphangiomatosi, από τα πρώτα στάδια της ζωής του, αποδεικνύοντας σε όλους ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής.

Έκκληση της οικογένειας του 11χρονου Λάμπρου Καλλένου ήταν όσοι παρευρεθούν στην κηδεία, να φορέσουν φωτεινά ρούχα όπως ήταν και η στάση ζωής του. Άλλωστε, ήταν και δική του επιθυμία που είχε εκφράσει παλαιότερα στην περίπτωση που άνοιγε τα φτερά του για τους ουρανούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος, το χαμογελαστό αγόρι από το Δάλι, όπως είχε χαρακτηριστεί, είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια, με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ασθένεια αυτή είναι τόσο σπάνια, που μόνο άλλα 3 παιδάκια σε όλο τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με αυτή. Από τα πρώτα στάδια της ζωής του, ο Λάμπρος κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες για να ζήσει του λόγω της ασθένειας αυτής, αποδεικνύοντας ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Υπουργείο Γεωργίας: Υλοποιεί σχεδιασμό για να μην βρίσκεται η Κύπρος σε παράβαση με οδηγία ΕΕ
Στο ΔΕΕ η Κύπρος γιατί δεν εξουσιοδότησε τον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Παρουσίαση εθελοντικού συστήματος άμεσης ανταπόκρισης για επειγόντων περιστατικών
Αυστηροί έλεγχοι για παράνομη χρήση λάστιχου νερού στην επαρχία Λάρνακας
Εκτός λειτουργίας και πάλι το ΓεΣΥ-Δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες
Στην ανάγκη λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης από ΗΑΕ μέχρι αρχές Ιουλίου στάθηκε ο Πιττοκοπίτης
Επιστρέφει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Στο επίκεντρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος η απλοποίηση διαδικασιών για τις εκπαιδεύσεις κυνηγετικών σκύλων
Ολημερίς την χτίζανε... Πρόβλημα με το ύψος της γέφυρας στην Καλαβασό, δεν χωράνε τα Πυροσβεστικά οχήματα
Προβλήματα στην πρόσβαση των ΑμΕΑ σε ιατρικά κέντρα μέχρι και στα γήπεδα-«Άτομα με αναπηρίες κινδυνεύουν»