Θρήνος για τον χαμό του 24χρονου φοιτητή Σάββα-Έσβησε ξαφνικά στο κολυμβητήριο

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 24χρονου Σάββα Λάμπρου, από τη Λευκωσία, ο οποίος έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και φίλους.

Σύμφωνα με το nantiareport.gr, ο άτυχος φοιτητής το μεσημέρι της Παρασκευής κολυμπούσε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, όταν ο Ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε ότι αργούσε να βγει από το νερό. Βούτηξε στην πισίνα, τον ανέσυρε και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ έγινε προσπάθεια χρήσης απινιδωτή, χωρίς ανταπόκριση ανάληψης.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης, με τον 24χρονο να παραλαμβάνεται χωρίς τις αισθήσεις του από το χώρο του Κολυμβητηρίου. Στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος Σάββας, διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε για το θάνατο του 24χρονου το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, αναφέρει ότι «η 7η Ιανουαρίου του νέου έτους μας βρήκε με μια είδηση που ράγισε τις καρδιές μας. Ο φίλος του Κινήματός μας και συναγωνιστής μας, Σάββας Λάμπρου, άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 24 του χρόνια.

Ως ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στους οικείους του.  Ο Σάββας παραμένει για εμάς ένας αγνός ιδεολόγος και ένας αδερφός. Είθε να δει από ψηλά το όνειρό του για Ένωση με τη Μάνα Ελλάδα να εκπληρώνεται και να χαρεί μαζί μας. Αδερφέ, να μας προσέχεις».

Στη δική τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, έγραψαν, «μακάρι η 7η Ιανουαρίου να μην ξημέρωνε ποτέ.. Χάσαμε τόσο ξαφνικά και άδικα ένα πρωτοπαλίκαρο του συνδέσμου, ένα λεβέντη, ένα ξεχωριστό άνθρωπο, ένα έξυπνο και μάχιμο μάγκα από τους πιο εκλεκτούς.

Από τα μαθητικά συμβούλια του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, φοιτητής και μπροστάρης της ιδέας μας στην Αθήνα μέσω του αγαπημένου του συνδέσμου "CHAOS  CLUB ATHENS" για έναν σύνδεσμο που αγωνιζόταν και αγωνίστηκε με αυτοθυσία όσο πολύ λίγοι.

Είχε όνειρα για το μέλλον του, για το μέλλον του συνδέσμου σε Αθήνα και Κύπρο και κυρίως για το μέλλον της ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Οι καρδιές μας ράγισαν, ένα μεγάλο "ΓΙΑΤΙ;" κυριαρχεί στις σκέψεις μας και ο πόνος βαραίνει τις ψυχές μας..

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ..  ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ ΣΑΒΒΑ..».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή
Μνημείο αφιερωμένο στους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού θα ανεγερθεί στο Παραλίμνι
Καμπανάκι Ελεγκτικής σε Υπουργείο Παιδείας για ανάθεση έργων με τη μέθοδο συνοπτικών διαδικασιών
Χειροπέδες σε δύο που πιάστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία στη Λευκωσία
Δεκαοκτάχρονος ανέκοψε τον δρόμο σε 81χρονη οδηγό, της επιτέθηκε και την έστειλε νοσοκομείο
Νέα κλιμάκωση του πολέμου στο Σουδάν μετά τις επιθέσεις σε αποθήκες καυσίμων-Θορυβημένος ο Γκουτέρες
Χειροπέδες σε 47χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Ασυνήθιστος ο όγκος της διαρροής υγραερίου στην Έγκωμη-Πάνω από εκατό περιστατικά σε πέντε χρόνια
Αδράνεια εννέα ετών για τους φονικούς ΤΑΚΑΤΑ-Παραδοχές από Λουκά, με απόδοση ευθυνών και σε εταιρείες