Έτρεξαν με... ιλιγγιώδη ταχύτητα οι διαδικασίες για τον 47χρονο που πετούσε στον αυτοκινητόδρομο

Με... ιλιγγιώδεις ταχύτητες έτρεξαν τις διαδικασίες, οι διωκτικές αρχές, όσον αφορά στην υπόθεση του 47χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης να τρέχει με 179 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί για 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα και εκδικάστηκε άμεσα υπόθεση εναντίον του 47χρονου οδηγού, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Στον 47χρονο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 800 ευρώ, επτά βαθμοί ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για 40 ημέρες από αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεπέρασε κατά 79 χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας-Χειροπέδες σε 47χρονο οδηγό

Υπενθυμίζεται ότι στις 8.10 η ώρα το πρωί της Πέμπτης, έστω και ανήμερα των Θεοφανίων, με 179 χιλιόμετρα αντί μέχρι 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο, ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης, είναι ανησυχητικά αυξημένος, είτε ο δρόμος λόγω αργίας είναι άδειος, είτε σε αυτόν υπάρχει τροχαία κίνηση.

Στο δρόμο εκείνη την ώρα, σήμερα, παρατηρείτο τροχαία κίνηση, έστω και αραιά, τουλάχιστον στο ύψος της εξόδου προς το Τσέρι, όπου μέλη της Αστυνομίας, συγκεκριμένα του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, της Τροχαίας Αρχηγείου, διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους και όπου διαπίστωσαν ότι 47χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 179 χιλιομέτρων.

Αφού τα μέλη του ΟΠΟΔ ανέκοψαν τον οδηγό και προχώρησαν στη σύλληψη του, τον οδήγησαν με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου για εξετάσεις. Αυτός αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 10.30 πριν το μεσημέρι, αφού πρώτα κλήθηκε να παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή, ενώπιον Δικαστηρίου, για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο που πιάστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία στη Λευκωσία
Δεκαοκτάχρονος ανέκοψε τον δρόμο σε 81χρονη οδηγό, της επιτέθηκε και την έστειλε νοσοκομείο
Νέα κλιμάκωση του πολέμου στο Σουδάν μετά τις επιθέσεις σε αποθήκες καυσίμων-Θορυβημένος ο Γκουτέρες
Χειροπέδες σε 47χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στη Λεμεσό
Ασυνήθιστος ο όγκος της διαρροής υγραερίου στην Έγκωμη-Πάνω από εκατό περιστατικά σε πέντε χρόνια
Αδράνεια εννέα ετών για τους φονικούς ΤΑΚΑΤΑ-Παραδοχές από Λουκά, με απόδοση ευθυνών και σε εταιρείες
Ξανά ενώπιον της Βουλής τα αντισταθμιστικά για τις κοινότητες στο Βασιλικό-«Πρέπει να έχουν όφελος οι κάτοικοι»
Το déjà vu για τον σφετερισμό, η έξαρση αδιαλλαξίας και το σκοτεινό μέλλον του Κυπριακού
Κούρσα για τρεις στην ΕΔΕΚ αλλά με πολλούς στο παρασκήνιο
«Εμβληματική προσωπικότητα»-Τιμήθηκε ο Αλέκος Μαρκίδης από το Τμήμα Νομικής του Παν. Κύπρου