Έτρεξαν με... ιλιγγιώδη ταχύτητα οι διαδικασίες για τον 47χρονο που πετούσε στον αυτοκινητόδρομο

Με... ιλιγγιώδεις ταχύτητες έτρεξαν τις διαδικασίες, οι διωκτικές αρχές, όσον αφορά στην υπόθεση του 47χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης να τρέχει με 179 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί για 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα και εκδικάστηκε άμεσα υπόθεση εναντίον του 47χρονου οδηγού, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Στον 47χρονο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 800 ευρώ, επτά βαθμοί ποινής και στέρηση της άδειας οδήγησης για 40 ημέρες από αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεπέρασε κατά 79 χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας-Χειροπέδες σε 47χρονο οδηγό

Υπενθυμίζεται ότι στις 8.10 η ώρα το πρωί της Πέμπτης, έστω και ανήμερα των Θεοφανίων, με 179 χιλιόμετρα αντί μέχρι 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο, ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης, είναι ανησυχητικά αυξημένος, είτε ο δρόμος λόγω αργίας είναι άδειος, είτε σε αυτόν υπάρχει τροχαία κίνηση.

Στο δρόμο εκείνη την ώρα, σήμερα, παρατηρείτο τροχαία κίνηση, έστω και αραιά, τουλάχιστον στο ύψος της εξόδου προς το Τσέρι, όπου μέλη της Αστυνομίας, συγκεκριμένα του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, της Τροχαίας Αρχηγείου, διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους και όπου διαπίστωσαν ότι 47χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 179 χιλιομέτρων.

Αφού τα μέλη του ΟΠΟΔ ανέκοψαν τον οδηγό και προχώρησαν στη σύλληψη του, τον οδήγησαν με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου για εξετάσεις. Αυτός αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 10.30 πριν το μεσημέρι, αφού πρώτα κλήθηκε να παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή, ενώπιον Δικαστηρίου, για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου