Οδηγούσε με ταχύτητα 155 χιλιομέτρων αντί 50-Συνελήφθη 47χρονη

Γυναίκα ηλικίας 47 ετών συνελήφθη από την Αστυνομία, για υπόθεση οδήγησης στην επαρχία Αμμοχώστου με τριπλάσια ταχύτητα από το όριο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 21.50 το βράδυ της Τρίτης 4 Ιανουαρίου, γυναίκα ηλικίας 47 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο της σε δρόμο στην περιοχή Δερύνειας και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στην περιοχή».

Τα μέλη της Αστυνομίας «προχώρησαν στη σύλληψη της 47χρονης για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα, αφού οδηγούσε με ταχύτητα 155 χιλιομέτρων, αντί 50 που είναι το όριο στο συγκεκριμένο δρόμο. Η γυναίκα οδηγήθηκε με το όχημα της στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας για περαιτέρω εξετάσεις».

Η 47χρονη αφέθηκε ελεύθερη και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου η Αστυνομία θα καταχωρήσει εναντίον της υπόθεση για άμεση εκδίκαση.

Δειτε Επισης

Τρεις οι επιθέσεις κατά ντελιβεράδων το βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό
Παραπέμπεται εκ νέου στο Δικαστήριο της ΕΕ για τη διαχείριση αποβλήτων σε Βατί και Κοτσιάτη η Κύπρος
«Δεν σημειώθηκε κάτι που να εκφεύγει για να παρέμβουμε» απαντά ο Αρχηγός-Επαναφέρει το νομοσχέδιο για διαμαρτυρίες ο Χαρτσιώτης
Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην Έγκωμη-Διεξάγονται έρευνες για τα αίτια (pics)
Ο αυτοκινητό(δρόμος) για διαμαρτυρίες είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!
Το Ανώτατο Συνταγματικό ακύρωσε απόφαση για αναδρομική αποκατάσταση ανέλιξης υπαλλήλου
Με εξέταση μάρτυρα κατηγορίας για την έρευνα στο αεροδρόμιο συνεχίστηκε η δίκη της Γερμανίδας σφετερίστριας
Σε χώρο φύλαξης και παρασκευής κροτίδων μετατράπηκε η αποθήκη στη Λεμεσό-Άγνοια δήλωσε ο ιδιοκτήτης
Στο κελί ο 19χρονος που επιτέθηκε και χτύπησε Αξιωματικό της Αστυνομίας
Συνέλαβαν τους φίλους τους, μπούκαραν στο αστυνομικό τμήμα και κατέληξαν με χειροπέδες