Καλεί τον Νουρή σε παραίτηση το Πατριωτικό Μέτωπο μετά τα επεισόδια σε Λευκωσία και Πάφο
19:23 - 05 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση για τα επεισόδια, που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, τόσο στο Πουρνάρα όσο και στην Χλώρακα, εξέδωσε το Πατριωτικό Μέτωπο, το οποίο ζητά την παραίτηση του Νίκου Νουρή.
Όπως αναφέρεται αυτούσια στην ανακοίνωση, «μετά και τα ψεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Χλώρακα, αλλά και στο Πουρνάρα το Πατριωτικό Μέτωπο Λ ζητά την άμεση παραίτηση του κ. Νίκου Νουρή αφού η πολιτική που εκτελεί ο ίδιος αλλά και η κυβέρνηση ΑΝΑΝστασιάδη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης έχει αποτύχει. Κρίνεται από προχειρότητα, ανικανότητα και αντιεθνικούς χειρισμούς.
Όπως μας ενημέρωσαν μέλη μας των σωμάτων ασφαλείας που υπηρετούν στην επαρχία Πάφου οι εντολές που έχουν δοθεί είναι να υποβαθμιστεί η σοβαρότητα των χθεσινών επεισοδίων.
Νουρή για εμάς πλέον αποτελείς κόκκινο πανί. Νουρή Παραιτήσου».
