Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο και κλώτσησε αστυνομικό

Γύρω στις 10 χθες βράδυ, σημειώθηκε τροχαία οδική σύγκρουση στα φώτα τροχαίας της συμβολής των λεωφόρων Αθαλάσσας και Λεμεσού στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος στη λεωφόρο Αθαλάσσας στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος, το οποίο οδηγούσε 38χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη 30χρονη.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στη σκηνή της οδικής σύγκρουσης, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης στους δύο οδηγούς. Η ένδειξη στον έλεγχο του 38χρονου ήταν μηδενική ενώ η ένδειξη στον έλεγχο του 58χρονου ήταν 102μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοτέστ όπου φέρεται να μην παρείχε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας, το εξύβρισε και το κλώτσησε στο πόδι.

Η Τροχαία Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Έστρωσε το χαλί στον Οδυσσέα η Αστυνομία, κεφαλαιοποιεί τους λανθασμένους χειρισμούς
Η άμεση εμπλοκή Βρετανών από το Ακρωτήρι, η μάχη επιβίωσης του Ισραήλ και η πυρηνική απειλή για την Κύπρο
Ψάχνει τη διαρροή των στοιχείων των πρωταγωνιστών του ροζ βίντεο η Λοϊζίδου-Ζητά απαντήσεις από Αστυνομία
Έδωσε στίγμα το ΑΚΕΛ-Παρουσιάστηκε ως μία πολιτική σταθερά που μπορεί να αποτελέσει εγγύηση εξουσίας
Οι προκλήσεις της ΕΕ για απόκτηση στρατηγικής αυτονομίας, η παρουσία ΝΑΤΟ και ο ρόλος της Κύπρου
Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης