Οι Πακιστανοί δίνουν εξηγήσεις για το Σύνταγμα, ζητούν συγγνώμη και... ακύρωση των προστίμων

Εξηγήσεις τις εικόνες με την κοσμοσυρροή ατόμων πακιστανικής καταγωγής που κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς δίνει ο Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδας – Πακιστάν με επιστολή του υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Syed Mohammad Jamil, η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη», καθώς δεν ήταν σε γνώση τους ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιούντο στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.

«Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, γι ατην ακύρωσή τους» προστίθεται στην επιστολή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά έχουν επιβληθεί περίπου 60 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας κατά την εν λόγω συνάθροιση. Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι τα πρόστιμα δεν πρόκειται να ακυρωθούν.

@mohamodmahammed

 

♬ الصوت الأصلي - Mohamod Mahammed

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να επικρατεί το αδιαχώρητο στο σημείο, καθώς εκαταντάδες κόσμου συγκεντρώθηκε για να μετρήσει αντίστροφα για την υποδοχή του 2022.

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις εικόνες με την κοσμοσυρροή ατόμων πακιστανικής καταγωγής που κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1.

«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης για την εικόνα με τους εκατοντάδες αλλοδαπούς που συνωστίζονταν στο Σύνταγμα στην αλλαγή του χρόνου, πολλοί εξ αυτών χωρίς καν να φορούν προστατευτική μάσκα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Βρέθηκε βρέφος σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο-Προσήχθη η γυναίκα που δηλώνει μητέρα του
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τον μητροκτόνο μετά τη δολοφονία–Οι πόζες του 21χρονου στα social media
Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Πολιτική αντιπαράθεση μετά τα νέα πορίσματα για τα Τέμπη-Στο στόχαστρο της Κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ
Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Σοκάρει ο 21χρονος μητροκτόνος-«Με έλεγε τεμπέλη, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές»
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα