Ανακοινώθηκαν 579 κρούσματα Covid 19 στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Παρασκευή 579 κρούσματα της νόσου Covid 19 από 18.726 τεστ, ενώ 578 άτομα πήραν εξιτήριο ή αποδεσμεύθηκαν από την καραντίνα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, από τα νέα περιστατικά, τα 249 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 135 στην Κερύνεια, τα 108 στην Αμμόχωστο, τα 50 στην Μόρφου, 22 στο Τρίκωμο και 15 στην περιοχή της Λεύκας.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει στα κατεχόμενα συνολικά 5.330.419 τεστ και εντοπίστηκαν 53.027 κρούσματα. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 5.001 άτομα, οι 56 στο νοσοκομείο πανδημίας, οι 14 στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας παραμένει σήμερα 167. Σήμερα έγιναν στα κατεχόμενα 1.636 εμβολιασμοί.

 

 

Δειτε Επισης

Εξέφρασε τη διαφωνία του με Εισαγγελέα ο Αθανασίου-«Nα αποφασίσουν τα Δικαστήρια αν οι πράξεις των επτά, είναι ποινικά κολάσιμες»
Συνεχίζονται οι συστηματικοί ψεκασμοί κουνουπιών στη Λάρνακα
Πεζεσκιάν: Δεν είμαστε εμείς οι επιτιθέμενοι, δεν έχουμε καμία πρόθεση για πυρηνικά όπλα
Το Ιράν χρησιμοποίησε νέα μέθοδο κάνοντας τα ισραηλινά αμυντικά συστήματα να στοχεύουν το ένα το άλλο
Ευχαριστίες ΠτΔ σε Μόντι για τη στάση Ινδίας στο Κυπριακό-Παρασημοφορήθηκε με Μεγαλόσταυρο Τάγματος του Μακαρίου
Αίτημα από Σλοβακία και Πορτογαλία για το σχέδιο Εστία-Επέστρεψαν στην Κύπρο δύο ασθενείς από το Ισραήλ
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδέχθηκε τον Μόντι στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης
Ποιες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξε το Ισραήλ-Πόση ζημιά τους προκάλεσε
Επιτέθηκαν και λήστεψαν 24χρονο στη Λάρνακα-Χειροπέδες στην 16χρονη... αρχηγό
Καραμπόλα τριών οχημάτων στην Πάφο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα