powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Παρέμβαση Ελεγκτή για το λιμάνι Λεμεσού-«Ενδεχόμενη αποποίηση κρατικών εισπράξεων»

Ενδεχόμενη τροποποίηση των συμβάσεων του λιμανιού Λεμεσού, προκειμένου το κράτος να απεμπολίσει μέρος των εισπράξεων από τους αναδόχους θα χρειαστεί έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λέει η Ελεγκτική Υπηρεσία.  

Χθες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου έδωσε στη δημοσιότητα πρόταση προς τον Υπουργό Μεταφορών, προκειμένου το κράτος να αποποιηθεί το μέρος της αύξησης που του αναλογεί από τις αυξήσεις που επέβαλαν οι ανάδοχοι στο λιμάνι Λεμεσού, έτσι ώστε να μην επωμισθούν το κόστος οι εμπορευόμενοι και οι καταναλωτές.

Σε σημερινή ανάρτησή της στο Twitter, η Ελεγκτική Υπηρεσία ανέφερε ότι «στο ενδεχόμενο τροποποίησης των συμβάσεων του Λιμανιού Λεμεσού ώστε το κράτος να απεμπολίσει μέρος των εισπράξεων του από τους αναδόχους, η ΕΥ θα τοποθετηθεί όταν αυτό αχθεί ενώπιον της ΚΕΑΑ (Κεντρική Επιτροπή Αλλαγών και Απαιτήσεων)».

«Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση είναι η εξασφάλιση έγκρισης από την ΕΕ ως κρατική ενίσχυση»,συμπλήρωσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;