Ευχαριστίες από Πετρίδη-«Η παρουσία της ΕΛΔΥΚ δίνει θάρρος στον κυπριακό ελληνισμό»

Η παρουσία της ΕΛΔΥΚ στην ημικατεχόμενη μας πατρίδα, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, δίνει θάρρος και δύναμη στον Κυπριακό Ελληνισμό και συμβάλλει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της μαχητικής μας ισχύος.

Ο κ. Πετρίδης μιλούσε κατά τη διάρκεια τελετής παράδοσης λεωφορείου 55 θέσεων στην ΕΛΔΥΚ από τον  Διευθύνων Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη στο Στρατόπεδο Αντ/γου Σταυριανάκου Σωτηρίου στη Μαλούντα.

Στην ομιλία του, ο κ. Πετρίδης μετέφερε τις εγκάρδιες ευχαριστίες της κυπριακής πολιτείας στην ελληνική Κυβέρνηση και στον ελληνικό λαό για την προσφορά τους, την αδερφική συμπαράσταση και τη διαρκή στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία. «Η παρουσία της ΕΛΔΥΚ στην ημικατεχόμενή μας πατρίδα, δίνει θάρρος και δύναμη στον Κυπριακό Ελληνισμό και συμβάλλει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της μαχητικής μας ισχύος», είπε.

Ανέφερε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου μέσα από τις δράσεις της στηρίζει διαχρονικά με χορηγίες τις ένοπλες δυνάμεις, αλλά και την κυπριακή κοινωνία ευρύτερα, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε θέματα παιδείας, υγείας, περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Με την έμπρακτη στήριξή της, η ΟΠΑΠ συμβάλλει στην ενίσχυση των σχεδιασμών του Υπουργείου Άμυνας,  όπως για παράδειγμα με την ανέγερση των χώρων εκγύμνασης στην Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης και την προμήθεια εξοπλισμού για υφιστάμενα γυμναστήρια σε στρατόπεδα και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς.

Ανέφερε ότι το Υπουργείο Άμυνας προωθεί «συνεχώς την εμπέδωση και καθιέρωση οδικής συνείδησης, με σημαντικότερο το θεσμό της δωρεάν διακίνησης με λεωφορεία». Στόχος μας, πάνω από όλα, σημείωσε, είναι η προστασία των  παιδιών μας και για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθεί και το συγκεκριμένο λεωφορείο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Δειτε Επισης

Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από την οικία της στην Πάφο
Η απόφαση των ΗΠΑ να συμμετέχουν στις επιθέσεις ανέβασαν τις τιμές του πετρελαίου
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Τροχαίο ατύχημα στον περιμετρικό δρόμο Τσερίου-Όχημα αναποδογυρίστηκε
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»
Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ισραηλινών μέσω του λιμανιού Λεμεσού
Επιστολή Τυχικού σε Αρχιεπίσκοπο-«Παραμένω ο κανονικός Μητροπολίτης Πάφου, δεν υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη»
Κοινοί παρονομαστές στο modus operandi των συλληφθέντων για τρομοκρατία σε Κύπρο και Ελλάδα-Αυξημένα μέτρα
Εκτίμηση πως το Ιράν δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ-«Θα συνάσπιζε εναντίον του μεγάλο αριθμό κρατών»
Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αξιολογεί όλα τα δεδομένα για ενδεχόμενο κλείσιμο των στενών του Ορμούζ η Κύπρος