Διέρρηξε αποθήκη για να κλέψει μια ηλεκτρογεννήτρια

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού ότι, μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 1.30μ.μ. χθες 25/1/2022, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη που διατηρεί σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και έκλεψαν μια ηλεκτρογεννήτρια.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 48χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε εξωτερικά της περίφραξης της οικίας του η κλοπιμαία ηλεκτρογεννήτρια.

Ο 48χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Δειτε Επισης

Πρέσβεις Αιγύπτου, Ισραήλ και Παλαιστίνης εκφράζουν στήριξη σε δίκαιη λύση του Κυπριακού
ΒΙΝΤΕΟ: «Φτάνει. Yeter. Enough»-Συμπληρώνονται 51 χρόνια παράνομης τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο
Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή-Η μάχη με τις εξαρτήσεις και το έργο της Ψυχοθεραπευτικής Εστίας
Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες
«Μόλις που προλάβαμε να περάσουμε το δρόμο, τρία λεπτά μετά έπεσε οβίδα... Θα ήμασταν θρύψαλα»
Τα Ευρωτουρκικά, η διασύνδεση με το Κυπριακό και η επιπλέον αξία της Κυπριακής Προεδρίας
Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»