Παραδόθηκε το χρηματικό ποσό από την εκδήλωση Santa Run Nicosia στο Ίδρυμα Ελπίδα

Σήμερα, 25.01.2022, σε παρουσία του Διευθύνων Σύμβουλου της Infocredit Group, Θεόδωρου Κρίγκου, του Χρίστου Γιανναρά από το RunNicosia, της Μαρίας Μιχαηλίδη, της Κατερίνας Πωλεμιδιώτου και του Δρ. Λοϊζου Λοϊζου από το Ίδρυμα Ελπίδα, παραδόθηκε το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε από την φιλανθρωπική εκδήλωση Santa Run Nicosia. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Ελπίδα, το οποίο στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία για να βγουν νικητές από τη δύσκολη μάχη που δίνουν.

Το Santa Run Nicosia διοργανώθηκε από το RunNicosia με την Infocredit Group να είναι κύριος χορηγός. Την εκδήλωση στήριξαν διάφοροι φορείς της πόλεις, καθώς και εκατοντάδες δρομείς. Τα χρήματα που δόθηκαν στο ίδρυμα Ελπίδα, θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών του Μακάρειου Νοσοκομείου, στηρίζοντας έτσι το σημαντικό τους έργο.

Σε δηλώσεις του ο Θεόδωρος Κρίγγου ανέφερε «Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι να βοηθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν αναπόσπαστη ευθύνη της εταιρείας μας.»

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των ενεργειών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Infocredit Group καθώς η εταιρεία είναι διαχρονικός υποστηρικτής του ιδρύματος αλλά και άλλων οργανώσεων. Η ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών και η προσφορά στους συνανθρώπους μας αποτελούν μια από τις αρχές του βασικού πυρήνα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης της Infocredit Group, κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Στρώσε το τραπέζι σου για το Πάσχα: Παράδοση με στιλ για αξέχαστη γιορτινή ατμόσφαιρα
Οι λαμπερές βραβεύσεις της Eminentia Trading Ltd
Οι χορηγοί των Young Lions Cyprus 2025 αναδεικνύουν τα νέα ταλέντα στη διαφήμιση
Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης, video streaming και Wi-Fi hotspot περιλαμβάνονται στη νέα ενημέρωση OTA της Kia
Η ΙΚΕΑ αποκαλύπτει τα μυστικά του ύπνου παγκοσμίως – και τη φόρμουλα για καλύτερη ξεκούραση
Ο βραχνάς της κυπριακής γραφειοκρατίας
Ο ACEMPI παρουσιάζει το μέλλον του ψηφιακό ευρώ
Το μέλλον της ρύθμισης EMI/PI: Οι προκλήσεις και οι προσδοκίες της βιομηχανίας σύμφωνα με την ΚΤΚ
Μεγάλος διαγωνισμός: τα Costa Coffee και το REPORTER χαρίζουν δωροεπιταγή αξίας €5,000 για ταξίδια της επιλογής σας!
5 tips για να φέρετε την Άνοιξη στο υπνοδωμάτιό σας γουστόζικα και οικονομικά