Τραγωδία στην Ελλάδα... Νεκρό τετράχρονο αγοράκι, παρασύρθηκε από όχημα (vid+pics)

Οδηγός Ι.Χ χτύπησε και παρέσυρε 4χρονο παιδί σε δρόμο καρμανιόλα με ελλιπή φωτισμο. Το περιστατικό συνέβη πριν απο λίγο στα Άνω Πατήσια, συγκεκριμένα επί της οδού Ταΰγετου στον αριθμό 85.

Σύμφωνα με πληροφοριες του protothema.gr, το μόλις τεσσάρων ετων παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι. Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρεθεί ξαφνικά κάτω από τις ροδες του αυτοκινήτου, μεσα σε μια λίμνη αίματος, όπως λενε αυτόπτες μάρτυρες στο protothema.gr.

Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 19:08 , στις 19:14 είχε ήδη φτάσει μηχανή και σε ελάχιστα λεπτά και ασθενόφορο με γιατρό. Το παιδί ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αιμορραγούσε.  Εντός έξι λεπτών έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το παιδί, απεγκλώβισε ο πατέρας του. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Tο παιδί βρισκόταν με τους γονείς του στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γκράβας, όπου υπάρχει παιδική χαρά, ένα πάρκο κι ένα θέατρο. Πρόκειται για ένα σημείο με ελλιπή φωτισμό, άκρως επικίνδυνο για πεζούς και οδηγούς Ι.Χ. Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν μιλώντας στο protothema.gr, πως «πολλά διερχόμενα αμάξια περνάνε πατημένα- δεν υπάρχει ούτε διάβαση, ούτε ταμπέλα με όριο ταχύτητας. Συνέχεια λένε για αυτά τα προβλήματα στο δήμο και δεν γίνεται τίποτα».

 

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Συγκλονίζουν οι συνάδελφοι του Λυγγερίδη-Οι καταθέσεις τους για την επίθεση των χούλιγκανς
Σημαντική πρόοδος στη Θετική Ατζέντα, λένε οι ΥΦΕΞ Ελλάδας-Τουρκίας
ΒΙΝΤΕΟ: Στον δρόμο για το Παρίσι η Ολυμπιακή Φλόγα
Απολύθηκαν πέντε δικαστές στην Ελλάδα λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων
Αν η Γαλλία ζητήσει εγγράφως Crotale, η Ελλάδα θα συναινέσει
Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών
Στην Εισαγγελία παρέδωσε το ΥΠΕΣ Ελλάδας το πόρισμα για διαρροή email αποδήμων
Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών
TikToker ισχυρίζεται πως βρήκε την πραγματική ταυτότητα του Τζακ Αντεροβγάλτη
Στην Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών-Συζητά θετική ατζέντα