Κατολισθήσεις πετρών και βράχων σε δρόμους στην περιοχή Αγρού και Παλαιχωρίου

Κατολισθήσεις πετρών και βράχων έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία στο δρόμο Αγορύ-Παλαιχωρίου, καθώς και στο δρόμο Παλαιχωρίου-Συκόπετρας-Προφήτη Ηλία, ενώ στην ευρύτερη περιοχή Παλαιχωρίου – Αγρού, επικρατεί πυκνή ομίχλη με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς να είναι περιορισμένη.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των περιοχών, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Στο Τρόοδος παραμένουν κλειστοί για όλα τα οχήματα, οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού που επικρατούν στην περιοχή και καθιστούν τους δρόμους επικίνδυνα ολισθηρούς.

Δειτε Επισης

Άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό-Διέφυγε από τη σκηνή και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα
Δεύτερη ποινή φυλάκισης σε 36χρονο για οπλισμό και εκρηκτικά που εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λάρνακα
Απαντά στα στοιχεία της Eurostat το Υπ. Δικαιοσύνης για τον υπερπληθυσμό-Θεωρεί πως έλυσε κατά 75% το πρόβλημα
Παρουσιάστηκαν ηλεκτρονικά μηνύματα του κτηματομεσίτη στη δίκη για Al Jazeera-Δεν ανοίγουν πάνω από τα μισά
Mε αναπηρία το 17χρονο κορίτσι που βίασε ο 32χρονοςv στην Πάτρα-Θα απολογηθεί την Πέμπτη
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Συνελήφθη ο 19χρονος που καταζητείτο για την επίθεση στην 81χρονη και την κόρη της