Επέστρεψαν στο Κόγκο υπηκοοι της χώρας μετά από συντονισμένη επιχείρηση

Συντονισμένη επιχείρηση αναγκαστικής επιστροφής 15 υπηκόων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου, 2022.

Συγκεκριμένα, κατά την πιο πάνω ημερομηνία, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας  αεροπλάνο ναυλωμένο από τις Βελγικές Αρχές, το οποίο θα μετέφερε πίσω στη χώρα τους τα πιο πάνω 15 πρόσωπα. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα βρίσκονταν υπό κράτηση στην Κύπρο αφού είχαν εισέλθει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην επιχείρηση, της οποίας την Γενική Εποπτεία και συντονισμό όλων των εμπλεκομένων, είχε ο Υποδιοικητής Επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, συμμετείχαν επίσης μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών των Βελγικών Αρχών καθώς επίσης και του οργανισμού FRONTEX.

Δειτε Επισης

Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Αυτοί εξακολουθούν να αναζητούνται από την Αστυνομία για το ξυλοδαρμό τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος
Έπιασε τιμόνι με επταπλάσια ποσότητα αλκοόλης από το επιτρεπτό όριο 36χρονος στην Αγία Νάπα
Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθηρών κατέληξε σε τροχαίο-Βρέθηκαν λαγοί, φυσίγγια και όπλο στην κατοχή τους