Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, πέθανε βρέφος 52 ημερών με κορωνοϊό

Έφυγε από τη ζωή βρέφος 52 ημερών που νοσούσε με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο“.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου και εισήχθη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο μόλις τη 12η ημέρα από τη γέννησή του, στις 12 Δεκεμβρίου.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χρειασθεί η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ νεογνών του “Ιπποκράτειου”, όπου και παρέμεινε περίπου για 30 ημέρες, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η οποία μάλιστα έκανε λόγο για «ανεμβολίαστο περιβάλλον» στην οικογένεια του βρέφους.

Η μητέρα του νόσησε και εκείνη με COVID-19, αλλά εμφάνισε ήπια συμπτώματα και δεν χρειάστηκε η νοσηλεία της.

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι δεν είχε γεννηθεί πρόωρα.

Δειτε Επισης

Περιέγραψαν τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν στο Ισραήλ όσοι αφίχθηκαν στην Κύπρο-Κρύβονταν στα καταφύγια
Κόκκινη στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Κρίνουν ανίκανη την Αστυνομία να ανταποκριθεί βουλευτές και σωματεία
Με δύο αλλαγές κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις
Εκτός υπηρεσίας την ώρα του ερωτικού βίντεο ο ένας εκ των δύο αστυνομικών-Αντιμετωπίζουν πέντε αδικήματα
Απέστελνε παραπλανητικά μηνύματα και απέσπασε τρεις χιλιάδες ευρώ-Καταζητείται 29χρονος
Συγκλονιστικό βίντεο-Πατέρας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο γιος του ανασύρθηκε νεκρός στο Κίεβο
Στην Κύπρο με πλοίο εκατοντάδες Ισραηλινοί-Αναμένεται δεύτερο δρομολόγιο από τη Χάιφα
Ζητά θέσπιση στρατηγικής για η αντιμετώπιση της ρητορικής και των εγκλημάτων μίσους η Επίτροπος Διοικήσεως
H εκτίμηση πρώην συμβούλου του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ-«Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ, το Ισραήλ αυτοκαταστρέφεται»
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός στη Μελβούρνη-Αυτοκίνητο εισέβαλε σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο