Ραγδαίες εξελίξεις, άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό-Τι δείχνει η ιατροδικαστική στην 24χρονη

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε η καταγγελία της 24χρονης για βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η Εισαγγελία εξετάζει ενδεχόμενα κύκλωμα μαστροπείας το οποίο πιθανώς ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πλησιάζει σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, η οποία νωρίτερα παραχώρησε -βρίσκοντας την ψυχική δύναμη- εκ βάθους μια συγκλονιστική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα, έχει στη διάθεσή του άλλες δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Ζιώγας, τού έχουν καταγγέλλει άλλες δύο γυναίκες βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Πάντως, υποστήριξε πως οι φερόμενοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσπασε τη σιωπή της η 24χρονη Γεωργία-«Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ»

Έκκληση στα θύματα

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση, γιατί -όπως είπε- γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια και η πραγματικότητα, «να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό».

Ο κ. Ζιώγας διαβεβαίωσε πως οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρξει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση των περιστατικών εις βάθος.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής στην 24χρονη 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης κοπέλας σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ο δικηγόρος της κοπέλας, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ζιώγας, είπε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 24χρονης στην Ελλάδα-Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Το κύκλωμα

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στο MEGA, σημείωσε πως το «κύκλωμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πολύ σοβαρό, πλησιάζει σε άλλες χώρες. Αυτές τις πληροφορίες έχω ως δικηγόρος. Είναι πολύ οργανωμένο κύκλωμα. Δεν έχει να κάνει μόνο με μαστροπεία, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών».

«Δεν είναι μόνο δύο «τοπικοί παράγοντες» που οργανώνουν κάποια πάρτι και φωνάζουν κοπέλες. Τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν. Εχθές απευθύνθηκε σε εμένα άνθρωπος που μου έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες και θα τις μεταφέρω στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης» πρόσθεσε.

Ο ίδιος έκανε λόγο για πληροφορίες για «τέσσερα πέντε ηγετικά στελέχη». «Από την εικόνα που έχω μέχρι στιγμής, δυστυχώς πολλά κορίτσια που έρχονται από την επαρχία, κυρίως φοιτήτριες, παρασύρονται σε αυτά τα πάρτι και ακολουθούν μετά άλλη οδό, με αντάλλαγμα το χρήμα» συμπλήρωσε.

Πηγή: in.gr / Πρώτο Θέμα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από Μύκονο μέχρι Ντουμπάι-Ποιο είναι το κύκλωμα μαστροπείας που ερευνούν οι Αρχές στην Ελλάδα

Δειτε Επισης

Ερντογά για Νετανιάχου: Έχει ξεπεράσει από καιρό τον Χίτλερ στο έγκλημα της γενοκτονίας
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για στεγαστικό»
Σύνδεσμος Αστυνομίας για το ερωτικό βίντεο: Μεμονωμένο περιστατικό, δεν έχουμε ανάγκη από κανιβαλισμούς
Αύξηση 11,5% σε δύο χρόνια στους μισθούς-Στα 1.900 ευρώ ο ενδιάμεσος μισθός
Καθαιρέθηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο ο Δήμος Σερκελίδης-Ομόφωνη η απόφαση
Εξέτασε υπόθεση του περί Συντάξεων Νόμου το Εφετείο-«Το Δικαστήριο δεν νομοθετεί»
Κ. Κόμπος: Προσπάθειες σε δύσκολες συνθήκες για επαναπατρισμό Κυπρίων υπηκόων
Περιέγραψαν τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν στο Ισραήλ όσοι αφίχθηκαν στην Κύπρο-Κρύβονταν στα καταφύγια
Κόκκινη στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Κρίνουν ανίκανη την Αστυνομία να ανταποκριθεί βουλευτές και σωματεία
Με δύο αλλαγές κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις