Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό… Πνίγηκε βρέφος δεκαπέντε μηνών κατά την σίτιση του

Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό, με βρέφος δεκαπέντε μηνών, το οποίο έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.    

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αγοράκι, κυπριακής καταγωγής, το οποίο κατά τον ουσιώδη χρόνο ήταν υπό την φροντίδα γυναίκας, φαίνεται εκ πρώτης όψεως να πνίγηκε κατά την διάρκεια της σίτιση του. 

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του βρέφους στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί παρά τις προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, πιστοποιώντας το θάνατο του. 

Στην οικία έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ αναμένεται να ληφθεί κατάθεση από την μητέρα που φρόντιζε το βρέφος. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του, από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απαντά στα στοιχεία της Eurostat το Υπ. Δικαιοσύνης για τον υπερπληθυσμό-Θεωρεί πως έλυσε κατά 75% το πρόβλημα
Παρουσιάστηκαν ηλεκτρονικά μηνύματα του κτηματομεσίτη στη δίκη για Al Jazeera-Δεν ανοίγουν πάνω από τα μισά
Mε αναπηρία το 17χρονο κορίτσι που βίασε ο 32χρονοςv στην Πάτρα-Θα απολογηθεί την Πέμπτη
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Συνελήφθη ο 19χρονος που καταζητείτο για την επίθεση στην 81χρονη και την κόρη της
Έδειξαν τους κατασκευαστές ως υπεύθυνους για ΤΑΚΑΤΑ-Απάντησε για συνάτηση με Όξινο ο Νικολαΐδης
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή