Στο 106% της κανονικής η συνολική βροχόπτωση μέχρι το πρωί της 17ης Ιανουαρίου

Στο 106% της κανονικής βροχόπτωσης από την 1η Οκτωβρίου (έναρξη υδρολογικού έτους) βρίσκεται η βροχόπτωση στις ελεύθερες περιοχές, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Με βάση με τα στοιχεία, η συνολική βροχόπτωση έφτασε τα 312 χιλιοστά, έναντι της κανονικής (στοιχεία 1960 -1990) που είναι 294 χιλιοστά.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο 24ωρο δεν έδωσε καθόλου βροχόπτωση στις ελεύθερες περιοχές (μέχρι τις 08:00 σήμερα το πρωί). Συνολικά η μέση τιμή για τον μήνα βρίσκεται στα 77,3 χιλιοστά, η οποία αντιστοιχεί στο 75% της κανονικής για το μήνα Ιανουάριο.

Βάσει των δεδομένων μέχρι σήμερα το πρωί, οι σταθμοί που ξεπέρασαν το 100% της κανονικής βροχόπτωσης από την 1η Ιανουαρίου είναι η Αθηένου με 124% και ο Κόρνος με 114%, ενώ στη Λευκωσία (σταθμός Αθαλάσσας) η καταγραφείσα βροχόπτωση έφτασε το 49% της κανονικής.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Αλκατράζ, η θρυλική φυλακή που... λύγισε τον Καπόνε-Μπορεί όντως να την ξανανοίξει ο Τραμπ;
Συνελήφθη ο 18χρονος που καταζητείτο για την επίθεση στην 81χρονη και την κόρη της
LIVE: Δείχνει ως αποκλειστικούς υπεύθυνους για τις ανακλήσεις τους κατασκευαστές ο πρώην διευθυντής ΤΟΜ Σ. Κωλέττας
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου για κλοπή
Νέα αναβολή στη δίκη για τη Μονή Αββακούμ-«Η τελευταία» υπέδειξε το Κακουργιοδικείο
Μνημείο αφιερωμένο στους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού θα ανεγερθεί στο Παραλίμνι
Καμπανάκι Ελεγκτικής σε Υπουργείο Παιδείας για ανάθεση έργων με τη μέθοδο συνοπτικών διαδικασιών
Δεκαοκτάχρονος ανέκοψε τον δρόμο σε 81χρονη οδηγό, της επιτέθηκε και την έστειλε νοσοκομείο
Νέα κλιμάκωση του πολέμου στο Σουδάν μετά τις επιθέσεις σε αποθήκες καυσίμων-Θορυβημένος ο Γκουτέρες
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Κυκλοφοριακό κομφούζιο