Κύπριος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας 60χρονου στην Αγγλία

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Βρετανία, κατηγορείται, από χθες Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ο 42χρονος Κύπριος Andrew Marangos κάτοικος στο Enfield της Αγγλίας.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, η Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου διερευνά εναντίον του Μαραγκού υπόθεση απόπειρας δολοφονίας με μαχαιρώματα.

Ο 42χρονος αντιμετωπίζει και κατηγορίες για οπλοκατοχή, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου του Highbury Corner Magistrates, την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αστυνομία έλαβε κλήση το απόγευμα της Τρίτης, 11 Ιανουαρίου, που έκανε λόγο για τραυματισμένο άνδρα μέσα σε όχημα στο Swan Way, στο Enfield.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο και εντόπισαν ένα άνδρα, γύρω στα 60 και έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δειτε Επισης

Συνεχίστηκε η αντεξέταση της Γερμανίδας που συνελήφθη για σφετερισμό-Αναφέρθηκε στη συζήτηση της με τον Γεάδη
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από τη φωτιά σε όχημα σε πολυκατοικία στη Λεμεσό (pics)
Κατήγγειλε πολιτική δίωξη και σκευωρία μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, θα ζητήσει προστασία από ΕΔΑΔ
Καταζητεί δύο πρόσωπα για κλοπή στο Παραλίμνι η Αστυνομία (pics)
Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός
Μη παραδοχή απάντησαν Τάττης και Καραχάν-Στις 22 Οκτωβρίου η συνέχεια
Ανακρίθηκαν ως ύποπτοι νυν Ανώτερη Λειτουργός Φυλακών και Αξιωματικός, λέει η Αστυνομία-Τους ενέπλεξε κατάδικος, είπε πως τους είδε να μεταφέρουν έγγραφα
Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα