Πήρε το ντέρμπι του μίσους η Μπέτις

Με μία μέρα… καθυστέρηση, η Μπέτις πήρε το ντέρμπι της οργής απέναντι στην Σεβίλλη (2-1) και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Del Rey.

To «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ήταν άδειο, χωρίς φωνές, παλμό και ένταση. Είχε φροντίσει για αυτό ο ανόητος που άνοιξε το κεφάλι του Ζοάν Χορδάν και οδήγησε σε διακοπή το ντέρμπι της Σεβίλλης για το Copa Del Rey στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε μία μέρα μετά, αλλά οι παίκτες ήταν εμφανώς ξενερωμένοι από όσα έγιναν το βράδυ της Σαββάτου. Στην πραγματικότητα, η Σεβίλλη δεν εμφανίστηκε σχεδόν ποτέ στο γήπεδο και οι βερδιμπλάνκος που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πήραν την νίκη πρόκρισης.

Το γκολ του Χουάνμι (44’) ακυρώθηκε ορθώς μέσω VAR για οφσάιντ, όμως η υπεροχή της Μπέτις μετουσιώθηκε σε πρόκριση στην επανάληψη. Ο Σέρχιο Κανάλες ήταν ο λυτρωτής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι (73’, 2-1), που πέρασε στα προημιτελικά του Copa Del Rey, εκεί που περιμένουν ήδη  Μαγιόρκα, Κάντιθ, Ράγιο Βαγεκένο, Βαλένθια, Μπέτις, ενώ εκκρεμούν οι αναμετρήσεις: Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλετικ Μπιλμπάο.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ξεκίνησε η συζήτηση για δημοσίευση των σημείων που τοποθετούν κάμερες-Στόχος η μείωση της καχυποψίας
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς για δολοφονία Θανάση-Προκλήσεις και βαριές κουβέντες από τον τότε σταθμάρχη
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα
Αναζητεί οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία που επιτέθηκαν σε τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)