Σχεδιάζουν τη βελτίωση της τουριστικής Πάφου-Καθαριότητα και κηποτέχνηση χώρων

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, αντιπροσωπεία των ξενοδόχων της Πάφου είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Θάνο Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η συνάντηση σκοπό είχε την ενημέρωση για τα διάφορα σχέδια που έχει ο Δήμος Πάφου για την αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής της Πάφου, δηλαδή της Κάτω Πάφου. 

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, ο  Δήμαρχος Πάφου τους ανέλυσε  τα διάφορα σχέδια που έχουν τροχιοδρομηθεί για το 2022- 2023. Αυτό συμπεριλαμβάνει τους αρχαιολογικούς χώρους της Πάφου, την περιοχή της Θεοσκέπαστης, την περιοχή της Λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως επίσης και το σχέδιο για τη δημιουργία ενός συστήματος κυματοθραυστών που θα ξεκινά από τα δημοτικά μπάνια και θα τελειώνει εκεί που ξεκινά η σειρά των κυματοθραυστών του Δήμου Γεροσκήπου. 

Επιπρόσθετα, συνέχισε, με τον Δήμαρχο Πάφου συζήτησαν για το θέμα της πιο συνεχούς και εντατικής  συντήρησης και βελτίωσης  των υφισταμένων χώρων της Κάτω Πάφου σε σχέση με την καθαριότητα, την κηποτέχνηση των δημόσιων χώρων, διότι, όπως είπε, και αυτά είναι εξίσου σημαντικά ως τα καινούργια σχέδια που έχει ο Δήμος για την πόλη.

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως  συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάφου γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για ανταλλαγή απόψεων αλλά και για ενημέρωση για τα προγράμματα που αφορούν την τουριστική περιοχή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έντονη διαμαρτυρία ΠΙΣ για τα συνεχόμενα προβλήματα στο λογισμικό του ΓεΣΥ
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Παραμένουν οι διαφωνίες για την αύξηση των μελών της ΡΑΕΚ-«Δεν υπήρξε μελέτη και διαβούλευση»
Βλάβη σε αγωγό επηρεάζει την ύδρευση σε περιοχή της Λεμεσού
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης
Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο η επιβατική κίνηση Απριλίου
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Συνελήφθη ο 18χρονος που καταζητείτο για την επίθεση στην 81χρονη και την κόρη της
LIVE/Γ. Νικολαΐδης: Δεν ήμουν στη συνάντηση με τον κ. Όξινο, ήταν ένας λειτουργός του γραφείου του υπουργού