Aστυνομικοί δεν απαντούσαν σε κλήση για ληστεία γιατί έπαιζαν Pokemon
08:37 - 12 Ιανουαρίου 2022

Οι Λούις Λοτσάνο και Έρικ Μίτσελ αναζητούσαν φανταστικά πλάσματα στους δρόμους παίζοντας ένα παιχνίδι στο κινητό τους τηλέφωνο, όπως προκύπτει από δικόγραφα, αλλά τα πλάσματα αυτά ήταν χαρακτήρες Πόκεμον και όχι εγκληματίες.
Η καταγραφή των συνομιλιών τους μέσα στο αστυνομικό τους όχημα αποκάλυψε ότι είχαν δεχτεί την κλήση για βοήθεια από ένα κατάστημα στο Λος Άντζελες, αλλά είχαν επιλέξει να συνεχίσουν το παιχνίδι τους.
"Ο αστυνομικός Μίτσελ ενημέρωσε τον Λοτσάνο ότι ο "Σνόρλαξ" είχε μόλις εμφανιστεί", αναφέρεται στα έγγραφα που αφορούν την αποπομπή τους.
"Για τα επόμενα 20 λεπτά περίπου έχουν καταγραφεί να συζητούν για τα Πόκεμον καθώς οδηγούν σε διάφορες τοποθεσίες όπου τα εικονικά πλάσματα εμφανίζονται μέσω των κινητών τους τηλεφώνων".
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί του Λος Άντζελες αφήνουν τον Σνόρλαξ και στρέφουν την προσοχή τους προς ένα Τοτζέτικ, το οποίο μάλιστα αποδείχτηκε δύσκολο να νικήσουν.
"Να πάρει ρε φίλε. Αυτό με πολεμάει τρελά", λέει ο Μίτσελ, σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.
Και οι δύο κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος και έχουν παραδεχτεί ότι δεν ανταποκρίθηκαν στην κλήση για να μεταβούν στο σημείο ληστείας τον Απρίλιο του 2017.
Ωστόσο, αρνούνται ότι έπαιζαν Πόκεμον.
Πηγή: gazzetta.gr
