ΥΠΕΣ, Δήμοι και Εθελοντικές Οργανώσεις εκφράζουν θλίψη για τον θάνατο του Μιχάλη Παυλίδη

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Δήμοι, Εθελοντικές Οργανώσεις, και Σύνδεσμοι, εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του τέως Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη. Το Δημαρχείο Γεροσκήπου θα είναι ανοικτό μέχρι τις 12:00 αύριο το μεσημέρι για τη λειτουργία του Βιβλίου Συλλυπητηρίων που έχει ανοιχτεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου, ενώ η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί αύριο στις 2:00μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Φόρο τιμής στον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μ. Παυλίδη εκφράζει με σημερινή ανάρτηση του ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

Ο κ. Μουρής αναφέρει πως με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Δήμαρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη μετά από την πολύμηνη ταλαιπωρία του με την επάρατη νόσο. Χάσαμε έναν ειλικρινή συνεργάτη, έναν σκαπανέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σημείωσε. Εξέφρασε επίσης τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους αγαπημένους του.

Δήμος Γεροσκήπου

Ο Δήμος Γεροσκήπου αναφέρει ότι αύριο, 13 Ιανουαρίου 2022, ημέρα της κηδείας του Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη, οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές.

Επίσης, το κοινό ενημερώνεται ότι η  εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, η ώρα 2.00μ.μ.  Το Δημαρχείο θα είναι ανοικτό μέχρι τις 12 το μεσημέρι για τη λειτουργία του Βιβλίου Συλλυπητηρίων, που έχει ανοιχθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακόμη για τις ανάγκες της προσέλευσής του στην κηδεία, το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί τον χώρο στάθμευσης στο Πάρκο Γλυπτικής και τον χώρο στάθμευσης στο παλαιό Α’ Δημοτικό Σχολείο. Παράκληση της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές προς όφελος του μικρού Λούκα Σταύρου και του ΠΑΣΥΚΑΦ. 

Δήμος Π. Χρυσοχούς

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους οικείους και το Δήμο Γεροσκήπου για την απώλεια του αγαπητού συνεργάτη, Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη. Ενός ανθρώπου, του οποίου, όπως αναφέρεται, η πρώτη του έγνοια ήταν να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία της Γεροσκήπου. Με το ήθος, τον δυναμισμό και την εργατικότητα που τον διέκρινε άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον Δήμο Γεροσκήπου, τον οποίο υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις για δέκα χρόνια, καταλήγει η ανακοίνωση

Ε.Σ.Σ.Ε.Π

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου (Ε.Σ.Σ.Ε.Π.), εκφράζει τη βαθιά του θλίψη, για το θάνατο του τέως δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Το Ε.Σ.Σ.Ε.Π.  αναφέρει πως ο Μιχάλης Παυλίδης, αγαπήθηκε για τον πράο, έντιμο, απλό και φιλικό χαρακτήρα του. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με απροσμέτρητη κοινωνική προσφορά και πίστη στις αξίες της πατρίδας, που μέσα από την πολυετή προσφορά του, στη θέση του Δημάρχου για 10 χρόνια, όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για 7,5 χρόνια, συνέβαλε στην ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία της Γεροσκήπου. Διακρινόταν για την εργατικότητα και την πολύχρονη προσφορά του, στον Εθελοντισμό. Ανέπτυξε πλούσιο εθελοντικό έργο, από τη θέση του προέδρου στο Σ.Κ.Ε. Γεροσκήπου, ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Δημοφιλής, αγαπητός, φιλάνθρωπος και προικισμένος με σπάνια χαρίσματα., καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΚΕ Γεροσκήπου

Τα συλλυπητήρια του εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) Γεροσκήπου και το προσωπικό  του Πολυδύναμου και Κέντρου Ενηλίκων και τη βαθύτατη θλίψη τους στους οικείους του Δημάρχου και πρόεδρου του ΣΚΕ Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη. Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Μιχάλης Παυλίδης υπηρέτησε πιστά για 10 χρόνια από τη θέση του προέδρου του ΣΚΕ και στήριζε με επιτυχία το κοινωνικό έργο μας. Η Διοικούσα Επιτροπή με απόφαση της ανακοινώνει, όπως οι σημαίες του Πολυδύναμου και του Κέντρου  Ενηλίκων να κυματίζουν μεσίστιες, να οριστεί Επίτιμος πρόεδρος. Επίσης να αναρτηθούν φωτογραφίες του εκλιπόντος και στα δύο Κέντρα. Τέλος η Διοικούσα επιτροπή θα παραστεί σύσσωμη στην κηδεία για το τελευταίο  αντίο.

Σύνδεσμος Γονέων Β Δημοτικού Γεροσκήπου

O Σύνδεσμος Γονέων Β’ Δημοτικού Γεροσκήπου αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη που έφυγε τόσο πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του στην οικογένεια του. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο εκλιπών υπήρξε θερμός συμπαραστάτης και συνεχής, αλλά και έμπρακτος υποστηρικτής στο έργο τόσο του σχολείου όσο και του Συνδέσμου Γονέων. Παρακαταθήκη το ήθος και η πολύπλευρη προσφορά του στον συνάνθρωπο και την κοινωνία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Παρατηρητές

Οι Συντονιστές και οι Παρατηρητές του θεσμού, εκφράζουν την βαθύτατη τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του αγαπητού τους Δημάρχου  Μιχάλη Παυλίδη. Ένας άνθρωπος που τους στήριξε από την αρχή και ήταν εκεί σε κάθε τους βήμα, όπως αναφέρουν. Προσθέτουν επίσης πως θα θυμούνται τον Μιχάλη Παυλίδη  πάντα με πολλή αγάπη και εκφράζουν τα ειλικρινή  τους  συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Μουσικός Όμιλος Πάφου

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Μ.Ο.Π, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στους οικείους του και στο Δήμο Γεροσκήπου. Έφυγε χτες, προσθέτουν σε σχετική ανακοίνωση, “ ένας μεγάλος φίλος και υποστηρικτής του έργου του Μουσικού Ομίλου Πάφου, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης. Αιωνία ας είναι η μνήμη του”.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Διαμαρτυρία τ/κ οργανώσεων για τις συλλήψεις για σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Μετακινεί το σχολείο για παραβατικούς μαθητές το ΥΠΑΝ-«Αδικαιολόγητη στοχοποίηση παιδιών»
Οδηγίες Υπ. Υγείας για το εμβολιαστικό πλάνο για Covid και γρίπη-Προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες
Αποσύρθηκε βότκα από την αγορά για μη συμμόρφωση με το Νόμο
Βλάβη άφησε χωρίς νερό περιοχές της Λάρνακας-Διορθώνεται μέχρι το απόγευμα
Διευθύντρια άρπαξε το ημερολόγιο παιδιού με ΔΕΠΥ και αρνείτο να το δώσει πίσω-Φωνάζουν οι γονείς
Σε φθινοπωρινή διάθεση ο καιρός-Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Ψάχνει τη φόρμουλα ο ΟΚΥπΥ για την υποστελέχωση της ΘΕΜΕΑ μετά τις ανησυχίες των νοσηλευτών
Καυτή πατάτα η εμπορία προσώπων στο μεταναστευτικό-Μπαλάκι οι ευθύνες, φωνές για πρόχειρες αποφάσεις
Καταρρίφθηκε ρεκόρ Guinness σε φιλανθρωπικό φεστιβάλ στο περιβόλι Αγίου Λαζάρου