Ζητά να γίνει άμεση απογκετοποίηση της Χλώρακας το Κοινοτικό Συμβούλιο

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας εκφράζει λύπη για τα συνεχόμενα γεγονότα που δημιουργούν παραβατικοί μετανάστες και το αίσθημα ανασφάλειας που νοιώθουν οι κάτοικοι, όπως αναφέρει, ζητώντας "άμεση απογκετοποίηση της Χλώρακας και την εφαρμογή των νόμων και των διαταγμάτων του κράτους".

Δυστυχώς στο βωμό του χρήματος, προστίθεται στην ανακοίνωση, "ορισμένοι προβαίνουν σε εγκληματική και ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση των ροών μεταναστών στη Χλώρακα με σκοπό το κέρδος αδιαφορώντας πλήρως για τις ανέσεις,τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των υπόλοιπων κατοίκων".

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας ζητά "να παραμείνει έως ότου χρειασθεί η αυξημένη αστυνόμευση στη Χλώρακα για αποφυγή άλλων περιστατικών και να εφαρμοστεί μηχανισμός πρόληψης εγκληματικότητας και παραδειγματικής τιμωρίας των παραβατικών και παράνομων".

Δειτε Επισης

Τέλος σχεδίου επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων-Άνω των 8.000 οι αιτήσεις
Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λάρνακας
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου οι δηλώσεις εισοδήματος εταιρείας-αυτοεργοδοτουμένων
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναπατρισμό 55 Κυπρίων-Τρεις συνοδοί ασθενών στην Ιορδανία
Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής
Αδυναμίες στον έλεγχο των δαπανών από το Υφυπουργείο Έρευνας διαπιστώνει η Ελεγκτική
Αυτές είναι οι λύσεις του γραπτού των Νέων Ελληνικών των Παγκυπρίων Εξετάσεων (pics)
Βέτο σε μέλη ΔΣ δημόσιου οργανισμού να διεκδικήσουν θέση Γενικού Διευθυντή θέλει να βάλει η Βουλή
Με τις ίδιες προϋποθέσεις του ανεργιακού το κατά χάριν επίδομα σε γονείς παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Μετά τον Ασπρόκρεμμο, μεγάλη ανησυχία και για το Κούρη-Τραγική η κατάσταση σε όλα τα φράγματα