Πανευτυχείς οι γονείς του πρώτο μωρού του έτους-«Είπαμε καλή χρονιά την ώρα που γεννούσα»
15:57 - 01 Ιανουαρίου 2022

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι γονείς του μικρού Μιχάλη, που γεννήθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και είναι το πρώτο παιδί του 2022.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό είναι το πρώτο μωρό του 2022 στην Κύπρο-Πού και τι ώρα γεννήθηκε
Η μητέρα και ο πατέρας του νεογέννητου, μίλησαν για την εμπειρία τους, αλλά και για το πως έζησαν μέσα από το νοσηλευτήριο την έλευση του νέου έτους.
Όπως ανέφερε η μητέρα, Ιωάννα Χριστοφή, «καταφέραμε και φέραμε στον κόσμο το πρώτο μωρό της χρονιάς και το δικό μας φυσικά. Όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές εδώ ήταν υπέροχοι, με βοήθησαν πάρα πολύ. Ήταν πολύ συγκινητικό, ήταν φυσικός τοκετός και είπαμε καλή χρονιά την ώρα που γεννούσα. Ήταν όλα υπέροχα».
Όπως ανέφερε, γύρω στις 10:00 το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς άρχισαν οι πόνοι. «Μίλησα με τον γιατρό μου και γύρω στις 13:00 ήρθα στο νοσηλευτήριο. Δεν είχα πολλούς πόνους το πρωί, αλλά μετά άρχισαν πιο δυνατοί πόνοι και μετά έσπασαν και τα νερά. Τελικά γεννήθηκε το μωράκι μας πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα».
Η μητέρα, θέλησε να στείλει μάλιστα τη δική της ευχή, αφού όπως ανέφερε «λένε ότι το πρώτο μωρό της χρονιάς είναι τυχερό, μακάρι να είναι τυχερό, όπως και όλα τα μωρά του κόσμου και να έχουμε όλοι υγεία».
Από την πλευρά του, ο πατέρας του νεογέννητου, τόνισε ότι δεν έχει λόγια να περιγράψει τη χαρά του και πως είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. «Είναι το καλύτερο δώρο στη ζωή μου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απίστευτη συγκυρία... Πατέρας και γιος γεννήθηκαν ανήμερα Πρωτοχρονιάς με χρόνια διαφορά
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης κατά τη γέννησή του ζύγιζε 3 κιλά και 310 γραμμάρια, ενώ είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας.
