Καταγγελία για προσπάθεια αρπαγής παιδιού από τη γιαγιά του
11:24 - 08 Σεπτεμβρίου 2021

Μια σοβαρή υπόθεση απόπειρας αρπαγής παιδιού διερευνά τη Αστυνομία, που συνέλαβε 54χρονη, η οποία επιχείρησε να πάρει τρίχρονο αγοράκι από την γιαγιά του στη Λευκωσία, ισχυριζόμενη ότι ήταν δικό της παιδί.
Όπως ανέφερε η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του Αντ1, η πεθερά της παρέλαβε χθες το παιδί της από το νηπιαγωγείο. Όταν έφτασε στο σπίτι της, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, στάθμευσε δίπλα της άλλο όχημα που επέβαινε μία γυναίκα, η οποία ζητούσε επίμονα να της δώσει το παιδί, επειδή δήθεν ήταν δικό της.
«Η πεθερά μου πανικοβλήθηκε, πήρε γρήγορα το μωρό και κάλεσε την Αστυνομία που ήρθε επί τόπου και την συνέλαβαν για το αδίκημα της απόπειρας απαγωγής παιδιού. Η πεθερά μου την είχε δει στο νηπιαγωγείο και είχε θορυβηθεί, επειδή ήταν περίεργος ο τρόπος που παρακολουθούσε τους γονείς», ανέφερε η μητέρα.
Όπως είπε, η γυναίκα έλεγε στην πεθερά της «είναι δικό μου το μωρό στο αυτοκίνητο και το θέλω. Η πεθερά μου της είπε, "δεν είναι δικό σου το παιδί, είναι το εγγονάκι μου"».
Όπως ανέφερε η μητέρα «μας είπαν ότι θα κατηγορηθεί για απόπειρα αρπαγής παιδιού και θα εξεταστεί από ψυχίατρο. Μας είπαν ότι παραδέχθηκε ότι ήθελε να βρει ένα δικό της παιδί, για να το μεγαλώσει. Είπε στον Αστυνομικό, “άμα θέλουν να έρχονται να το βλέπουν”. Περιμένουμε απάντηση από την Αστυνομία, για να δούμε τι θα γίνει. Νιώθουμε ανασφάλεια και ζητούμε ενημέρωση».
Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ανάμεσα στους γονείς των υπολοίπων παιδιών του νηπιαγωγείου.
Η υπόθεση, διερευνάται από χθες από την Αστυνομία, που καθησυχάζει για την υπόθεση, αναφέροντας ότι η γυναίκα παραδέχθηκε ενοχή και εισήχθη στην ψυχιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου Λευκωσίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Αντίστροφη μέτρηση για το αθώος ή ένοχος ο Κιτίου για βιασμό-Στην τελική ευθεία η δίκη
- Εντοπίστηκε από τη Στρατονομία ο 18χρονος που καταζητείτο για δολοφονία σκύλου
- Φωτιά σε περίπτερο στην Έγκωμη-Εκκενώθηκαν διαμερίσματα
- «Μου έμειναν τα διαβατήρια και ένα κομπιούτερ… Με οκτώ μωρά είναι πολύ δύσκολο»