Οδηγός έκλεισε την πόρτα σε δωδεκάχρονη για... 70 σεντ-Παρέμβαση Καρούσου

Έτοιμος να πάρει… κεφάλια είναι ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, μετά την καταγγελία από οικογένεια δωδεκάχρονης μαθήτριας, ότι οδηγός λεωφορείου δεν της επέτρεψε την είσοδο, γιατί δεν είχε να πληρώσει εισιτήριο επιστροφής από το σχολείο στο σπίτι της.

Ο κ. Καρούσος, ενημερώθηκε ότι η μαθήτρια προσπάθησε χθες, δεύτερη μέρα της σχολικής χρονιάς να επιστρέψει στο σπίτι της με το λεωφορείο, κουβαλώντας μαζί της πάρα πολλά βιβλία, ωστόσο δεν είχε τα εβδομήντα σεντ που χρειαζόταν, με τον οδηγό, να μην της επιτρέπει την είσοδο, όπως κατήγγειλε ο υπουργός.

Μιλώντας στον REPORTER, ο κ. Καρούσος ανέφερε πως «τέτοιες ρατσιστικές διακρίσεις και τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι επιεικώς απαράδεκτες και είναι καταδικαστέες».

Σημείωσε παράλληλα πως είχαν δοθεί ξεκάθαρες οδηγίες για τις πρώτες ημέρες σε όλους, να είναι ελαστικοί με τους μαθητές και να μην αφήνονται παιδιά χωρίς μεταφορικό μέσο.

Όπως εξήγησε, θα συναντηθεί με τη μαθήτρια την ερχόμενη Παρασκευή και θα της χορηγηθεί δωρεάν το μαθητικό εισιτήριο για ολόκληρη τη μαθητική χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως η μαθήτρια αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της, σε απόσταση επτά με οκτώ χιλιομέτρων με τα πόδια λόγω της απαγόρευσης του οδηγού να μπει στο λεωφορείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην Κωνσταντινούπολη αντί στην Άγκυρα βρέθηκαν Ολγκίν-Φιντάν (pic)
Ποινές με αναστολή και πρόστιμα σε πέντε νεαρούς το Δικαστήριο για την επίθεση εναντίον πετοσφαιριστών του Παφιακού
Επιμονή Τατάρ με τη πρότασή του για τα οδοφράγματα-Δεν δείχνει καμία πρόθεση για συμφωνία
Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε δύο ανήλικους και 21χρονο για ληστεία και επίθεση σε ντελιβερά
Καίει Γιαννάκη το πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-«Δεν έλαβε ποτέ πτυχίο, παρακολούθησε κάποια μαθήματα»
Συμφωνήθηκε νέος γύρος ανταλλαγής αιχμαλώτων κατά τις συνομιλίες «εξπρές» Ρωσίας με Ουκρανία
Νέος γύρος ερευνών στην Πορτογαλία για την Μαντλίν ΜακΚαν-Θα ψάξουν τυχόν ίχνη του σώματός της
Μειωμένη παροχή νερού την Τρίτη στα υποστατικά του δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας
Εξερράγη το ηφαίστειο της Αίτνας-Σύννεφα τέφρας στον ουρανό, τουρίστες έτρεχαν να σωθούν (live εικόνα)
Θολό τοπίο για τις πολλαπλές συντάξεις-Πάνε ολομέλεια για ψήφιση