Πτώμα εντοπίστηκε στη θάλασσα-Έρευνες για την ταυτότητά του

Πτώμα εντοπίστηκε στην περιοχή του Ladys Mile, στη Λεμεσό, θέτοντας σε κινητοποίηση την Αστυνομία και τις Βρετανικές Βάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε από λουόμενους και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, με μέλη της Λιμενικής να μεταβαίνουν στο σημείο και να ανασύρουν τη σορό.

Προς το παρόν η ταυτότητα του θύματος είναι άγνωστη, ενώ γίνονται εξετάσεις για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα
Στο μικροσκόπιο η αξιοπιστία κτηματολογικών αρχείων για κατεχόμενα στη δίκη Αϊκούτ