Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι στη Λαμία (pics)

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Λαμίας καθώς ένας άνδρας 41 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Όπως μεταδίδει το lamianow.gr όλα συνέβησαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι όταν επαγγελματίας ο οποίος έχει το κατάστημα του ακριβώς απέναντι από το σπίτι του 41χρονου, τον είδε να κρέμεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Μετά το αρχικό σοκ και τις φωνές ο επαγγελματίας κάλεσε την αστυνομία η οποία έκλεισε το δρόμο ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί ωστόσο η εικόνα προκάλεσε σοκ στους διερχόμενους σε ώρα αιχμής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του δένοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από το air condition.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τραγικού συμβάντος διενεργεί το ΑΤ Λαμίας το οποίο σε πρώτη φάση έχει αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη