Το αφεντικό που όλοι θέλουμε... Μοιράζει 20.000 και δίνει τα εξοχικά του στους υπαλλήλους

O Julian Richer έχει αφήσει τους υπαλλήλους του να «τρέχουν» την επιχείρησή του, τους μοιράζει μπόνους και τους αφήνει να μένουν στα εξοχικά του.

Αν υπήρχε μία λίστα με τα ιδανικά αφεντικά όλου του κόσμου, τότε ο Julian Richer θα ήταν δεδομένα σε μία από τις πρώτες θέσεις, με όλα αυτά που προσφέρει στους εργαζόμενούς του.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας, από όταν ήταν ακόμα μαθητής είχε αρχίσει να πουλάει και να αγοράζει ξεχωριστά κομμάτια από hi-fi, ενώ το 1978 όταν ήταν 19 ετών, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο London Bridge Walk.

Έκτοτε η Richer Sounds άρχισε να μεγαλώνει και να φτάσει στο σημείο να είναι ένας από τους πιο δυνατούς «παίκτες» στην αγορά της οικιακής ψυχαγωγίας, με την περιουσία του Julian Richer, το 2019, να υπολογίζεται κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Εκείνη την χρονιά μάλιστα, αποφάσισε να προβεί σε μία πρωτοποριακή κίνηση, πουλώντας το 60% των μετοχών του στο σωματείο εργαζομένων της εταιρίας, κρατώντας αυτός την θέση του managing director.

Μάλιστα στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής, αποφάσισε κάθε υπάλληλος να πάρει περίπου 1.200 ευρώ για κάθε χρόνο που δουλεύει στην εταιρία, ως bonus. Κάτι που όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Μεγάλη Βρετανία είχε ως αποτέλεσμα, να υπάρχουν εργαζόμενοι που πήραν ακόμα και 20.000 ευρώ. Μάλιστα, ο μέσος όρος του δώρου ήταν περίπου 9.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι προσφορές του δεν περιορίζεται εκεί, καθώς επιτρέπει στους συνεργάτες του (γιατί πλέον δεν είναι υπάλληλοί του) να χρησιμοποιούν τα εξοχικά που έχει στο Άμστερνταμ, το Παρίσι, την Βαρκελώνη, το Δουβλίνο, την Βενετία, αλλά και αυτά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δειτε Επισης

BINTEO: Τα ΑΙ καρότσια στα σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας έγιναν viral-Πώς αλλάζουν τον τρόπο αγορών
Η συνάντηση του Θανάση Βέγγου με τον Πάπα Λέοντα-Η άγνωστη ιστορία από την Κολομβία (
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας μιλάει στον δολοφόνο του από τον τάφο σε δικαστήριο μέσω βίντεο τεχνητής νοημοσύνης
Οκτάχρονος αγόρασε από το κινητό της μαμάς του 70.000 γλειφιτζούρια για τους φίλους του
Ταξίδι με τροχόσπιτο για ζευγάρι κατέληξε σε περιπέτεια-Άφησε κατά λάθος τη γυναίκα του στον δρόμο
Σκάφος 4,5 εκ. δολαρίων βυθίστηκε ενώ μετέφερε 30 influencers-Προτεραιότητά τους ήταν... η τεκίλα και οι selfies
Και το όνομα αυτής... Starbase-Ο Μασκ αποκτά τη δική του πόλη στο Τέξας
Μία γυναίκα από τη Βρετανία 115 ετών είναι πλέον ο γηραιότερος εν ζωή άνθρωπος στον κόσμο
Νοσοκόμα στη Φλόριντα έκανε σεξ με τον 15χρονο θετό γιο της και τους έκανε τσακωτούς ο πατέρας του
ΒΙΝΤΕΟ: Άντρας ανέβηκε σε snowmobile για να σωθεί από πολική αρκούδα