Παράταση στην υποβολή Δηλώσεων εισοδήματος εταιρειών και αυτοεργοδοτούμενων

Την παράταση μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2021 υποβολής Δήλωσης Εισοδήματος Εταιρείας και Δήλωσης Εισοδήματος Αυτοεργοδοτούμενου με Λογαριασμούς για το φορολογικό έτος 2019, ανακοίνωσε το Τμήμα Φορολογίας.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως Φόρων Διάταγμα του 2021 (ΚΔΠ 394/2021),η ημερομηνία υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος Εταιρείας (ΤΦ 4), και της Δήλωσης Εισοδήματος Αυτοεργοδοτούμενου με Λογαριασμούς (ΤΦ 1ΛΟΓ) για το Φορολογικό Έτος 2019, παρατείνεται μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 23:59.

Εξυπηρέτηση κοινού στο Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας

Εξάλλου, το Τμήμα ανακοίνωσε ότι, στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης της εξυπηρέτησης προς τους πολίτες, έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση του τηλεφωνικού συστήματος στο Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας, εγκαθιστώντας ένα κεντρικό τηλέφωνο επικοινωνίας με αριθμό 22308000, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για την εξυπηρέτηση τους.

Το Τμήμα Φορολογίας προτρέπει το κοινό να χρησιμοποιεί τον κεντρικό τηλεφωνικό αριθμό 22308000 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, αποφεύγοντας την τηλεφωνική επικοινωνία με τα επιμέρους τηλέφωνα του Επαρχιακού Γραφείου Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες
Νέα παράταση για ΑΤΑ-Προσπαθεί να αποφύγει το αδιέξοδο ο Παναγιώτου, βλέπει ξανά τις δύο πλευρές
Αυτοψία στον ποταμό Λιοπετρίου-Στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο, εντός χρονοδιαγραμμάτων και το υπόλοιπο έργο
«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Μεγάλα έργα για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας-Επαφές για δημιουργία πανεπιστημίου
Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού