Σοβαρός τραυματισμός 33χρονου μοτοσικλετιστή-Συγκρούστηκε με άλλο όχημα

Ενας 33χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη την Κυριακή στην Πάφο.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο Αστυνομίας, λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός αυτοκινήτου, ηλικίας 67 ετών, με συνοδηγό τη σύζυγο του, συγκρούστηκε με μοτοσικλετιστή, ηλικίας 33 ετών .

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 33χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 33χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου. Η  συνοδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή για διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του τροχαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εκτός ελέγχου η φωτιά στον Ωρωπό-Εκκενώθηκε το Ασπροχώρι, απομακρύνθηκαν πολίτες από 35 σπίτια
ΟΠΕΚ: Απαραίτητος ο έλεγχος αποφάσεων του Γενικού Εισαγγελέα μαζί με διαχωρισμό εξουσιών του
Δικηγόρος Ειρήνη Μουρτζούκου: Αυτά που θα πει στην απολογία της θα προκαλέσουν σοκ
Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός που παρέλαβε νεκρό τον μικρό Παναγιωτάκη-«Με λοιδόρησαν, με κορόιδεψαν και με είπαν δολοφόνο»
Ολοκληρώθηκε η αντεξέταση του γραφολόγου στην υπόθεση της Γερμανίδας σφετερίστριας-«Δεν κατέληξε σε απόλυτο συμπέρασμα»
Το μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα της Ειρήνης Μουρτζούκου που ήταν αφετηρία της ομολογίας της
Δεν υποχωρεί με τίποτα ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»
Επίθεση συνδέσμου μονογονιών σε Νομική-Ζητά επιτροπή εμπειρογνωμόνων για συμμόρφωση με υποδείξεις GREVIO
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λευκωσία (pic)