Κρατούσε φανέλα της ΑΕΛ και κουκούλα ο συλληφθείς για τα επεισόδια

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 20χρονου, που συνελήφθη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των στοιχείων των υπόλοιπων  προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια, από τα οποία τραυματίστηκαν δυο πρόσωπα, 24 και 30 ετών, με τον πρώτο να νοσηλεύεται με ενδοκρανιαία αιμορραγία και πολλαπλά κατάγματα μετωπιαίου οστού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και τον δεύτερο, με θλαστικά τραύματα, εκδορές και μώλωπες, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγρια επίθεση με ρόπαλα σε οπαδούς-Τραυματίστηκαν δύο νεαροί, ο ένας σοβαρά

Ο 20χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή των επεισοδίων έχοντας στην κατοχή του μια κουκούλα και μια σκισμένη φανέλα της ΑΕΛ, που φαίνεται να ανήκει στον 24χρονο, ενώ συνελήφθη μετά που έτυχε των Πρώτων Βοηθειών, καθώς έφερε αριθμό τραυμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής, ενώ το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έλαβε την επίσημη πρόσκληση για τη άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη από Γκουτέρες ο ΠτΔ
Νέο σενάριο για Τέμπη-Εξετάζεται η εμπορευματική να μετέφερε ποσότητα αιθυλική αλκοόλη για νοθεία ποτών
Απόρριψη έφεσης από Ανώτατο για υπόθεση αξίωσης χρεωστικού υπολοίπου από λογαριασμό παρατραβήγματος
Επισκέφθηκε τις πατατοκαλλιέργειες στη Ξυλοφάγου το βασιλικό ζεύγος (pics)
Συνελήφθη ο 30χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο παρασύρθηκαν δύο πρόσωπα στη Λάρνακα
Αποφάσισε να είναι υποψήφιος για την «προεδρία» ο Τατάρ-Επιθυμία του να κατέλθει με το ΚΕΕ
Δήλωση «μετανοίας» από Ζελένσκι-«Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε υπό την ισχυρή ηγεσία Τραμπ»
Παραιτήθηκε και ο Υφ. Κλιματικής Κρίσης της Ελλάδας-«Διευκολύνω τη διερεύνηση της τραγωδίας στα Τέμπη»
Παραιτήθηκε ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας-Επικαλείται λόγους πολιτικής ευθιξίας για τα Τέμπη
Νεκρή εργαζόμενη σε νυχτερινό κέντρο στα κατεχόμενα-Έντονες αντιδράσεις για σεξουαλική δουλεία