Στις φλόγες εστιατόριο ξενοδοχείου-Εκκενώθηκαν δωμάτια

Φωτιά σε εστιατόριο, ξέσπασε το ξημερώματα της Κυριακής, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 04:00 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε εστιατόριο στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως στην Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της από το πυροσβεστικό σταθμό Λάρνακας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυρσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά βρισκόταν στο χώρο της κουζίνας και επεκτάθηκε στο μεσοπάτωμα στο οποίο βρισκόταν ο χώρος των φουγάρων.

Το εστιατόριο, βρισκόταν σε συγκρότημα καταστημάτων και σε ισόγειο του ξενοδοχείου και έγινε προληπτική εκκένωση των δωματίων που βρισκόταν πάνω από το εστιατόριο.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένα κάρβουνα τα οποία τοποθετήθηκαν πλησίον εύφλεκτων υλικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε εγρήγορση η ΚΔ για μέτρα ασφαλείας ενόψει εορτών-Περισσότερη αστυνόμευση στους χώρους υψηλού κινδύνου
Πήγαινε σε καταστήματα και έφευγε χωρίς να πληρώσει-Συνελήφθη 41χρονος
Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη
Οργή Μητσοτάκη για την οπαδική βία-«Θα την καταπολεμήσουμε όσο ψηλά κι αν είναι αυτοί που την υποκινούν»
Σκάνδαλο στην Τουρκία με τον γιό του προέδρου της Σομαλίας-Σκότωσε διανομέα σε τροχαίο και έφυγε
Ψάχνουν μαρτυρίες για το εάν ο 17χρονος έκανε χρήση της διάβασης πεζών-Δεν συνελήφθη ο οδηγός
«Μου πήραν το μηχάνημα οξυγόνου. Το να είσαι όμηρος στις σήραγγες είναι μια αφόρητη κατάσταση»
Τους έταζε οχήματα από το εξωτερικό και δεν τους τα παρέδιδε ποτέ-Απέσπασε χιλιάδες ευρώ από πολίτες
Τα τρία στοιχεία που δείχνουν ότι η επίθεση των χούλιγκαν στου Ρέντη και ο τραυματισμός αστυνομικού ήταν προσχεδιασμένη
Ξεσπούν συγγενείς της 43χρονης στη Σαλαμίνα-«Γιατί δεν έκαναν κάτι όσοι είπαν ότι άκουγαν καυγάδες;»