Επισκέφθηκε το Cyprus Children's Fund η Άντρη Αναστασιάδου

H σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη, είχε σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, συνάντηση με στελέχη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Cyprus Children’ s Fund που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η κα Αναστασιάδη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου του Cyprus Children’s Fund, αποτελούμενη από τους κ.κ. Σάββα Τσίβικο, Νίκο Ζίττη και την κα Άντρη Ντάλαγκο. Στη συνάντηση παρέστη, επίσης, ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη κ. Μιχάλης Φυρίλλας.

Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε την κα Αναστασιάδη για την έντονη φιλανθρωπική δράση που αναπτύσσει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κύπρο, και συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία με κυπριακούς αντίστοιχους φορείς.

H κα Αναστασιάδη αναφέρθηκε από την πλευρά της στις δραστηριότητες του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης στην Κύπρο και συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας των δύο φορών προς όφελος παιδιών και  νέων της Κύπρου και της ομογένειας.  

Νωρίτερα σήμερα, η κα Αναστασιάδη παρακολούθησε, στα ΗΕ, την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Γενική Συνέλευση, ενώ το βράδυ θα παραστεί, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σε δείπνο που παραθέτει η Ομοσπονδία Οργανώσεων Κυπρίων Αμερικής.

Δειτε Επισης

Συννεφιές, βροχές και σκόνη στο μενού του καιρού-Στους 27 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
«Ταξίδεψαν» στο διάστημα και γέμισαν εμπειρίες οι εγκλωβισμένοι μαθητές-Έστειλαν σημαντικά μηνύματα
Σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα των ψεκασμένων οστών αγνοουμένων-Έγινε η πρώτη ταυτοποίηση μετά από 46 χρόνια
Εντοπίζει σοβαρές ελλείψεις στο σύστημα αξιολόγησης αναπηρίας η Επιτροπή Εργασίας-Ζητούν κώδικα δεοντολογίας
Εντόπισε προβλήματα και ανάγκη εκπαίδευσης σε στέγες ηλικιωμένων η Λοττίδου-Ζητά ρύθμιση μέσω Νομοσχεδίου
Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για... βάπτισμα ξένων γεωργικών προϊόντων σε εγχώρια-Ψάχνουν λύσεις οι Αρχές
Τέσσερις στους δέκα πιστεύουν σε επιχειρηματικές ευκαιρίες-Φοβούνται το ρίσκο οι μισοί
Ολοκληρώθηκε η συζήτηση κανονισμών για διαχείριση τ/κ περιουσιών-«Αν δεν υπάρξει μοριοδότηση ποτέ δεν θα λυθεί το πρόβλημα»