Tα Coffee Berry γιορτάζουν και προσφέρουν «μια δόση αγάπης»!

Με αφορμή την 1η Οκτωβρίου και την καθιέρωσή της ως Παγκόσμια Μέρα Καφέ, τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς γιορτάζουν και προσφέρουν «μια δόση αγάπης» στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στηρίζοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το οποίο φέτος γιορτάζει 25 χρόνια ζωής και προσφοράς.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που για 25 χρόνια επιτελεί ένα αξιόλογο έργο στην Κυπριακή κοινωνία. Αρχικά συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών.  Σήμερα, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα», συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με λευχαιμία, αιματολογικά νοσήματα καθώς και τα παιδιά με σπάνιες μορφές παιδικού καρκίνου, με κληρονομικά σύνδρομα με προδιάθεση για καρκίνο και με αυτοάνοσα νοσήματα.

«Μία δόση αγάπης»

Με μήνυμα «μία δόση αγάπης», από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, τα Coffee Berry θα προσφέρουν ποσό ύψους €0,50 από την πώληση κάθε συσκευασίας με κάψουλες καφέ στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, με σκοπό την ενίσχυση των δράσεών του. Οι συσκευασίες βρίσκονται προς πώληση σε όλα τα καταστήματα Coffee Berry, τόσο εντός των Φούρνων Ζορπάς, όσο και εκτός.

H γκάμα των Coffee Berry αποτελείται από τρία blends: το Premium με 100% κόκκους Arabica για πιο απαλή και αρωματική γεύση, το Flavor με συνδυασμό ποικιλιών Arabica & Robusta για πιο έντονη γεύση και το Decaffeine με περιεκτικότητα σε καφεΐνη μικρότερη από 0,05%.  Επίσης, τα Coffee Berry διαθέτουν οκτώ διαφορετικούς μονοποικιλιακούς καφέδες από μοναδικούς γευστικούς προορισμούς όπως Guatemala, Nicaragua, Costa Rica, Colombia, Honduras, Brazil, Ethiopia και Kenya.

Αν σας αρέσει λοιπόν να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία καφέ και στο σπίτι σας δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις μοναδικές επιλογές που διαθέτουν τα Coffee Berry σε κάψουλες, στηρίζοντας έτσι, με έμπρακτο τρόπο, το Καραϊσκάκειο ίδρυμα.  

Τα Coffee Berry βρίσκονται κοντά σας μέσα από τους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς, σε επιλεγμένα σημεία στη Λάρνακα, όπως το Metropolis Mall, στην Αγία Νάπα και τη Λευκωσία. Πολύ σύντομα ανοίγουν τις πόρτες τους στη Λεωφόρο Μακαρίου και στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία.

Περάστε κι εσείς αυτές τις μέρες από τα Coffee Berry για μία δόση αγάπης! Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!

https://www.zorbas.com.cy/παγκόσμια-ημέρα-καφέ

 

Δειτε Επισης

Αρχίζει προσπάθεια για ψήφισμα στο ΕK για αγνοούμενους-Κατατέθηκε κείμενο εργασίας
«Δεν θα εγκαταλείψουμε τα χαρακώματα»-Στο στόχαστρο της Άγκυρας η Τ/κ δημοσιογράφος Αϊσεμντέν Ακίν
Μείωση 12% στην τιμή του ρεύματος τον Νοέμβριο
Αποσύρονται καλλυντικά προϊόντα από τη ευρωπαϊκή αγορά
Νέα απάτη στο όνομα των Κυπριακών Ταχυδρομείων μέσω Facebook (pics)
Αυτές είναι οι δέκα επικίνδυνες οικοδομές στον Δήμο Λευκωσίας
Στους 3 βαθμoύς η θερμοκρασία στα ορεινά το βράδυ-Πιθανόν να σχηματιστεί παγετός
Πονοκέφαλος οι εκτεθειμένες σκαλωσιές οικοδομών- Στα σκαριά κάρτα εισόδου σε εργοτάξια
Στο προσκήνιο οι κανονισμοί λειτουργίας των σχολείων-«Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει ενιαία εκπαίδευση»
Τι είναι ο Δάγκειος Πυρετός που προκάλεσε ανησυχία-Καθησυχάζουν οι αρμόδιοι