Tα Coffee Berry γιορτάζουν και προσφέρουν «μια δόση αγάπης»!

Με αφορμή την 1η Οκτωβρίου και την καθιέρωσή της ως Παγκόσμια Μέρα Καφέ, τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς γιορτάζουν και προσφέρουν «μια δόση αγάπης» στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στηρίζοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το οποίο φέτος γιορτάζει 25 χρόνια ζωής και προσφοράς.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που για 25 χρόνια επιτελεί ένα αξιόλογο έργο στην Κυπριακή κοινωνία. Αρχικά συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών.  Σήμερα, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα», συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με λευχαιμία, αιματολογικά νοσήματα καθώς και τα παιδιά με σπάνιες μορφές παιδικού καρκίνου, με κληρονομικά σύνδρομα με προδιάθεση για καρκίνο και με αυτοάνοσα νοσήματα.

«Μία δόση αγάπης»

Με μήνυμα «μία δόση αγάπης», από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, τα Coffee Berry θα προσφέρουν ποσό ύψους €0,50 από την πώληση κάθε συσκευασίας με κάψουλες καφέ στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, με σκοπό την ενίσχυση των δράσεών του. Οι συσκευασίες βρίσκονται προς πώληση σε όλα τα καταστήματα Coffee Berry, τόσο εντός των Φούρνων Ζορπάς, όσο και εκτός.

H γκάμα των Coffee Berry αποτελείται από τρία blends: το Premium με 100% κόκκους Arabica για πιο απαλή και αρωματική γεύση, το Flavor με συνδυασμό ποικιλιών Arabica & Robusta για πιο έντονη γεύση και το Decaffeine με περιεκτικότητα σε καφεΐνη μικρότερη από 0,05%.  Επίσης, τα Coffee Berry διαθέτουν οκτώ διαφορετικούς μονοποικιλιακούς καφέδες από μοναδικούς γευστικούς προορισμούς όπως Guatemala, Nicaragua, Costa Rica, Colombia, Honduras, Brazil, Ethiopia και Kenya.

Αν σας αρέσει λοιπόν να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία καφέ και στο σπίτι σας δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις μοναδικές επιλογές που διαθέτουν τα Coffee Berry σε κάψουλες, στηρίζοντας έτσι, με έμπρακτο τρόπο, το Καραϊσκάκειο ίδρυμα.  

Τα Coffee Berry βρίσκονται κοντά σας μέσα από τους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς, σε επιλεγμένα σημεία στη Λάρνακα, όπως το Metropolis Mall, στην Αγία Νάπα και τη Λευκωσία. Πολύ σύντομα ανοίγουν τις πόρτες τους στη Λεωφόρο Μακαρίου και στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία.

Περάστε κι εσείς αυτές τις μέρες από τα Coffee Berry για μία δόση αγάπης! Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!

https://www.zorbas.com.cy/παγκόσμια-ημέρα-καφέ

 

Δειτε Επισης

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ψυχικής Υγείας συμφωνεί με Μανιφέστο Mental Health Europe ενόψει Ευρωεκλογών
Τι θέλουν οι φιλοπαλαιστίνιοι φοιτητές που διαδηλώνουν στα αμερικανικά πανεπιστήμια
Βοήθεια σε ευάλωτες ομάδες προσφέρουν Εκκλησία, δήμοι και οργανώσεις ενόψει Πάσχα
Εγκρίθηκαν 14 αιτήσεις για υπηκοότητα σε παιδιά μεικτών γάμων
Στάθηκε στη σύναξη για φαγητό μετά την ενέδρα στο «Δημητρούι» το Εφετείο-Το σκεπτικό της απόφασης
Αποπληρωμή των υποχρεώσεων Δήμων & Κοινοτήτων στο ΤΑΥ, ζητεί ο Δήμος Παραλιμνίου
Νεκρός 79χρονος Ελληνοκύπριος στο τροχαίο που σημειώθηκε στα κατεχόμενα
Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα-Ελληνοκύπριοι συγκρούστηκαν με τουριστικό λεωφορείο
Πώς θα κατανεμηθεί η ευρωπαϊκή βοήθεια στον Λίβανο-Στη διαχείριση του συριακού το μεγαλύτερο μέρος
Συνδικαλιστική ελευθερία στον στρατό ζητά η Ισότητα