Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα-Έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο με τη σύριγγα στο χέρι

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο εμβολιαστικό κέντρο Μεταμόρφωσης όταν μια 61χρονη γυναίκα πήγε στο ραντεβού που είχε κλείσει για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Η γυναίκα, αφού πήγε στην ώρα της στο ραντεβού, περίπου στις 13:10, πέρασε στο ιατρείο, κάθισε στην καρέκλα και η νοσηλεύτρια πήγε να της κάνει το εμβόλιο.

Τη στιγμή που η νοσηλεύτρια του κέντρου έκανε στην 61χρονη γυναίκα το εμβόλιο, και λίγο πριν τραβήξει την ένεση, η ηλικιωμένη της ζήτησε να της βάλει σε ένεση ένα δικό της φάρμακο, προκειμένου να της το χορηγήσει και αυτό.

Η νοσηλεύτρια, που στην αρχή γέλασε, της εξήγησε ότι δεν είναι σωστό και πως η δουλειά της είναι να κάνει μόνο το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Tότε η 61χρονη, σε έξαλλη κατάσταση, σηκώθηκε τσαντισμένη και έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο, με τη σύριγγα να μένει πάνω στο μπράτσο της.

Μάλιστα, μάταια προσπάθησαν να την σταματήσουν προς την έξοδο, καθώς την περίμενε κάποιος δικός της στο αυτοκίνητο, και έφυγε.

Αμέσως σήμανε συναγερμό στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης και κάλεσαν την Αστυνομία όπου δήλωσαν το περιστατικό.

Βέβαια, μετά από λίγη ώρα η 61χρονη γυναίκα επέστρεψε στο εμβολιαστικό κέντρο παραδίδοντας τη σύριγγα και ζητώντας συγγνώμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εμβολιασμός της γυναίκας πραγματοποιήθηκε, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια μήνυση προς το πρόσωπο της ηλικιωμένης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τριμερής Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ στο τρένο προς το Κίεβο
Συνελήφθη 43χρονος εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό σε οικοδομή στη Λεμεσό
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι
Απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών η Μάργκοτ Φριντλέντερ, μια από τις πιο γνωστές επιζήσασες του Ολοκαυτώματος
Συνελήφθη 21χρονος για θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος
Ινδικά μαχητικά εξαπέλυσαν πυραύλους εναντίον πακιστανικών αεροπορικών βάσεων
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Καταχωρήθηκε νέα υπόθεση για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Εκτοξεύτηκαν στις 70 οι κατηγορίες
Το μητρώο της ΕΔΕΚ, ο στόχος της ενότητας και ο γρίφος της επιστροφής