Παπαγάλος πήρε… εκδίκηση για όσους αντιπαθούν την Μέρκελ (pics)

Σε πάρκο πτηνών βρέθηκε χθες, Πέμπτη, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στο πλαίσιο επίσκεψής της στη μέχρι τώρα εκλογική της περιφέρεια, το Μεκλεμβούργο – Πομερανία. Η κ. Μέρκελ φάνηκε να διασκεδάζει ταΐζοντας τους παπαγάλους, ωστόσο ένας από αυτούς προτίμησε το χέρι της από την ειδική τροφή.

Η Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην εκλογική της περιφέρεια προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιo διάδοχό της για την έδρα, τον Γκέοργκ Γκούντερ.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), στο περιθώριο της περιοδείας της, επισκέφθηκε το Πάρκο Πτηνών Marlow και θέλησε να ταΐσει ένα σμήνος παπαγάλων Lori με «νέκταρ», δηλαδή μίγμα από αποξηραμένη γύρη, φρουκτόζη, σιτάρι και νερό.

Η Καγκελάριος συγχώρεσε τον παπαγάλο

Τα πουλιά ενθουσιάστηκαν και τουλάχιστον δέκα από αυτά έσπευσαν να την περικυκλώσουν. Κάποιο από αυτά φαίνεται όμως ότι δάγκωσε την Καγκελάριο, η οποία συνελήφθη από τις κάμερες σε μια ασυνήθιστη έκφραση πόνου.

Σύντομα πάντως ανέκτησε το χαμόγελό της και συνέχισε την επίσκεψή της. Όταν ωστόσο της προτάθηκε να ταΐσει μια ευρωπαϊκή κουκουβάγια ύψους 60 εκ., αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας: «Όχι, όχι, τα πήγα καλά με τα παπαγαλάκια…».

 

Δειτε Επισης

Λύθηκε υπόθεση βιασμού και φόνου 57 χρόνια μετά στη Βρετανία-Ένοχος ένας 92χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση αεροσκαφών σε διάδρομο-Το φτερό Boeing διέλυσε το πηδάλιο ενός Airbus
Να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ζητά η αντιπολίτευση στο Ισραήλ-Στους 58 οι νεκροί από νέες επιθέσεις
Ο Ζελένσκι εμφανίστηκε με κάτι σαν… κοστούμι και αναστάτωσε τις αγορές στοιχημάτων
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση από τους «Στρατιώτες του Θεού» στον ελληνορθόδοξο ναό του Ευαγγελισμού στη Ναζαρέτ
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες αποκάλυψης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Τουρκία-Στάχτη έγιναν ολόκληρες περιοχές
Πάνω από 900 νεκροί στο Ιράν στον πόλεμο των 12 ημερών με το Ισραήλ
CIA: Η αμερικανική επίθεση στο Ισφαχάν «καθυστέρησε για χρόνια» το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
Το Ισραήλ εντείνει βομβαρδισμούς στη Γάζα εν μέσω νέας προσπάθειας για εκεχειρία