Στα 66 ανήλθαν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα 66 ανήλθαν τα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ώρο τα οποία προέκυψαν από 21.789 εργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση από το «υπουργείο υγείας».

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τα δύο θετικά περιστατικά προέρχονται από το εξωτερικό, τα 12 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 52 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Τα 22 κρούσματα εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, τα πέντε στην Κερύνεια, τα 20 στην Αμμόχωστο και ακόμη πέντε στο Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα ο αριθμός των μολύνσεων από την αρχή της πανδημίας έφτασε τις 19.104 ενώ οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο Covid – 19 ανέρχονται σε 77.

 

Δειτε Επισης

Στήριξη στις προσπάθειες Γκουτέρες για το Κυπριακό εξέφρασε ο Μακρόν-Το ευχαριστώ του ΠτΔ
Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»
«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Απολύθηκε ως δεσμοφύλακας, προσλήφθηκε ως νεκροτόμος-Ποινική έρευνα για εξαπάτηση του δημοσίου
Ένοχος ο αδελφός του Αγγελή για την απόπειρα φόνου της αδελφής του θύτη-Την έλουσε με βενζίνη, απείλησε να την κάψει
Το «προεκλογικό» τουρ του Τατάρ στη Νέα Υόρκη και τα ερωτήματα για το μέλλον του Κυπριακού
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό