Βροχές στο μενού του καιρού-Η πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες, από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά τοπικά στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, ενώ μέχρι το απόγευμα θα καταστεί κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν από τα μεσάνυκτα και μετά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, ταραγμένη στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, για να καταστεί αργότερα ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια παράλια και λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Σάββατο,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις