Ξεσπούν οι κυνηγοί-«Στοχεύονται άδικα και αβάσιμα ως υπαίτιοι για πυρκαγιά»

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως "για μια ακόμα φορά οι κυνηγοί στοχεύονται άδικα και αβάσιμα και δακτυλοδείχνονται από δημοσιεύματα ως υπαίτιοι για ξέσπασμα πυρκαγιάς".

"Είναι με μεγάλη λύπη που βλέπουμε ότι, στον βωμό της ικανοποίησης μιας μερίδας της κοινωνίας που εμμονικά διακατέχεται από αντικυνηγετικά συναισθήματα, ούτε και από τη βάσανο της κοινής λογικής δεν γίνεται προσπάθεια να περάσει το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων αυτών", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αναφέρεται ακόμη πως "οι βιότοποι της Κύπρου αποτελούν το δεύτερο σπίτι των κυνηγών και η καταστροφή τους στεναχωρεί και επηρεάζει τους κυνηγούς περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της Κύπρου" και πως "δεν υπάρχει ίχνος λογικής πίσω από την υποστήριξη της θεωρίας ότι μια πυρκαγιά είναι ηθελημένο έργο κυνηγού".

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις