Σοκαριστικό βίντεο... Η στιγμή της δολοφονίας του 24χρονου Αλγερινού στη Θεσσαλονίκη

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας ενός καβγά, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε έναν 24χρονο Αλγερινό και έναν 20χρονο ομοεθνή του, με τον πρώτο να πέφτει τελικά νεκρός.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων νεαρών που διασκέδαζαν στο σημείο αναφέρει το thestival. Ο 24χρονος δέχτηκε αρκετές μαχαιριές από τον δράστη. Μία από αυτές τον βρήκε στην καρδιά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο τη στιγμή εκείνη φτάνουν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Ο δράστης πετάει το μαχαίρι και παραδίδεται.

Προφυλακιστέος 20χρονος Αλγερινός για τη δολοφονία

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε 20χρονος, με καταγωγή από την Αλγερία, που κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι 24χρονο ομοεθνή του, κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο και πως βρισκόταν σε άμυνα. Όπως φέρεται να απολογήθηκε, είχε προηγηθεί μεταξύ τους καβγάς, επειδή ο ίδιος παλιότερα υπερασπίστηκε έναν συμπατριώτη του σε μία φιλονικία που είχε με τον 24χρονο. «Με είχε στοχοποιήσει» φέρεται να είπε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υποστηρίζοντας ότι το θύμα τού επιτέθηκε πρώτα με ψαλίδι, τραυματίζοντάς τον.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 20χρονος κατευθύνθηκε σε ταχυφαγείο της περιοχής, απ’ όπου άρπαξε ένα μαχαίρι, με το οποίο κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στον 24χρονο, κυρίως στη θωρακική περιοχή.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη