Έσβησε στο χειρουργείο μετά από τροχαίο ο 30χρονος Γιώτης-Καταλείπει παιδί

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δρόμο Φρενάρους-Αυγόρου, με θύμα τον 30χρονο Γιώτη Ευαγγέλου, από το Αυγόρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6:30, ο 30χρονος οδηγούσε το όχημά του στον δρόμο Φρενάρους-Αυγόρου, όταν σε κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε χωράφι.

Από το τροχαίο, ο άτυχος 30χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη σκηνή έσπευσε επίσης ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 30χρονο στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο κατέληξε.

Στη σκηνή του τροχαίου μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του ατυχήματος. Σημειώνεται ότι ο 30χρονος καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο κοριτσάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λευκωσία (pic)
Έκθεση Κομισιόν: Μεταρρυθμίσεις σε δικαιοσύνη, καταπολέμηση διαφθοράς στην Κύπρο και προκλήσεις στα ΜΜΕ
Ποινή τεσσάρων ετών σε 68χρονο και 67χρονη για απόσπαση 16 χιλιάδων ευρών
Ζήτησε πίστωση χρόνου το Υπ. Δικαιοσύνης για να ετοιμάσει τα νομοσχέδια για τους συμβασιούχους αστυνομικούς
Καταζητείται ο Λεόντιος Ιωάννου για εμπρησμό στη Λάρνακα (pic)
Καταγγελία για άρνηση της Γερμανίας για καθυστέρηση στη μεταφορά του Κενάν Αγιάς στην Κύπρο
Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού
Ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης σε Εισαγγελία η Αστυνομία για την αναστολή δίωξης-«Γνώριζαν πριν την καταχώρηση» είπε το ΕΔΑΔ
Καταζητεί 42χρονο για σοβαρά ποινικά αδικήματα η Αστυνομία (pic)
Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 47χρονος πατροκτόνος-Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του ενώ κοιμόταν