Το τελευταίο αντίο στον άτυχο Γιώτη-Έκκληση για στήριξη της οικογένειας του

Θλίψη σκόρπισε στην κοινότητα της Αυγόρου ο θάνατος Παναγιώτη (Γιώτη) Ευαγγέλου, ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο, έπειτα από ατύχημα που είχε το πρωί της Δευτέρας, στον δρόμο Φρενάρους-Αυγόρου. Ο άτυχος Γιώτης καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κοινότητας του Αυγόρου, η κηδεία του άτυχου Παναγιώτη θα τελεστεί την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 16:00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν έφερε ζώνη ο άτυχος Γιώτης-Απαντήσεις από τη νεκροτομή για τα αίτια θανάτου

«Η οικογένεια του δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια του. Σήμερα η Κοινότητα μας πενθεί ένα δικό μας παιδί ένα δικό μας λεβέντη... Τα λόγια φτωχά τέτοιες στιγμές. Κουράγιο στην οικογένεια του. Αιωνία η Μνήμη σου Γιώτη μας».

Σημειώνεται ότι, ο άτυχος 30χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χωράφι, όπου προσέκρουσε σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε. Από την πρόσκρουση, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής.

Στη συνέχεια, αφού απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ότι έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών για να κρατηθεί στη ζωή, ο άτυχος Γιώτης εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή του τροχαίου, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, ότι ο άτυχος 30χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Παράλληλα, γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία που ακολουθούσε, ενώ οι εξετάσεις για το πως κατέληξε στο χωράφι, συνεχίζονται.

Tα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 30χρονου, θα διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους πυροβολισμούς στο Ζακάκι
Συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας-Εντοπίστηκε πιστόλι
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, καταζητείται τρίτο για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή
Πρόστιμο 21.500 σε δύο πρόσωπα για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών ειδών
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην Έγκωμη
Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Αναζητώντας δικαίωση σε ένα ωκεανό αδικίας...
Συνεχίζονται οι συλλήψεις στα κατεχόμενα για τα πλαστά διπλώματα-Χειροπέδες και σε δημοσιογράφο
Πιθανό να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα οι δράστες των πυροβολισμών στο Ζακάκι
Οδηγούσε στην αντίθετη λωρίδα ο άτυχος Ευτύχιος-Εξετάσεις για την ταχύτητα των δύο οδηγών