Ο νέος μνηστήρας που κερδίζει έδαφος για την απόκτηση Πογκμπά

To συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει τον Ιούνιο του 2022. Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παίκτη αλλά και με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Γάλλος χαφ από την πλευρά του είναι ευτυχισμένος στο «Όλντ Τράφορντ», ειδικά μετά την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «κόκκινους διαβόλους». Ωστόσο, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει με το που θα συνεχίσει ο Πολ Πογκμπά, τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «fiches.net», ο Τζουάν Λαπόρτα, πριν από μερικές ημέρες ήρθε σε επικοινωνία με τον Ραϊόλα, προκειμένου να του του εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει τον 28χρονο μέσο.

Ο Ιταλός ατζέντης δεν έκρυψε ότι υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για τον έμπειρο Γάλλο άσο, όπως η Ρεάλ και η Παρί, αλλά όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα αν η Μπαρτσελόνα καταθέσει τελικά πρόταση, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Βρέθηκε βρέφος σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο-Προσήχθη η γυναίκα που δηλώνει μητέρα του
Όρισε συνέδριο για τις 14 Ιουνίου η ΔΗΠΑ-Επικαιροποιεί θέσεις και χαράζεται πολιτική
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες με τον μητροκτόνο μετά τη δολοφονία–Οι πόζες του 21χρονου στα social media
Διπλωματικό θρίλερ για την Ουκρανία-Ο Λαβρόφ δεν θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όλα τα φώτα στραμμένα στον Πούτιν
Πράσινο φως στο 17ο πακέτο κυρώσεων ΕΕ κατά Ρωσίας
Παραμένουν τα ίδια δεδομένα για τις οφειλές των Σωματείων-«Οι αποφάσεις δεν έχουν διαφοροποιηθεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στα κατεχόμενα-10 τραυματίες
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου
Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»