Έβαλαν για... ενοικίαση διαμέρισμα και άρπαξαν 500 ευρώ-Αναζητούνται δύο πρόσωπα (pics)
09:30 - 15 Σεπτεμβρίου 2021

Φωτογραφίες δύο υπόπτων προσώπων, μίας γυναίκας και ενός άντρα, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό τους.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης απόσπασης χρημάτων, στις 29 Αυγούστου, 2021, η ύποπτη γυναίκα απέσπασε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ από νεαρό άντρα, με τον οποίο συναντήθηκε σε πολυκατοικία στη Λεμεσό με σκοπό να του ενοικιάσει διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία.
Κατά τη συνάντηση ο νεαρός υπέγραψε με την ύποπτη συμβόλαιο ενοικίασης του διαμερίσματος και έδωσε στην ύποπτη 500 ευρώ ως προκαταβολή. Στη συνέχεια ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το διαμέρισμα δεν ανήκει στην ύποπτη. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η ύποπτη είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα δύο μέρες προηγουμένως και έτσι ήταν σε θέση να παρουσιάζεται ως η ιδιοκτήτριά του.
Ο παραπονούμενος είχε διευθετήσει τηλεφωνικά τη συνάντηση με την ύποπτη, αφού προηγουμένως είχε δει διαφήμιση για την ενοικίαση του διαμερίσματος σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.
Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του ύποπτου άντρα, που φέρεται να συνωμότησε με την ύποπτη για τη διάπραξη της απάτης.
H Aστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό των δύο υπόπτων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Δεκάδες καταγγελίες για τροχαία αδικήματα-Κατασχέθηκαν οχήματα
- Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο-Όχημα του ανέκοψε την πορεία
- Οκτώ χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια στη Λευκωσία για παραβίαση των μέτρων
- Νεαρός πιάστηκε με ποσότητα κοκαΐνης-Εντοπίστηκαν χιλιάδες ευρώ στο όχημά του
